Home - Zovoc Beach(volleybal)

Zovoc Beach(volleybal)

Zovoc Beach

Zovoc Beach is de beachvolleybal tak van Zovoc Zoetermeer. Schuin achter onze sporthal De Limiet is ons Zovoc Beach terrein met daarop 4 professionele beachvolleybalvelden, met A-kwaliteit zand, vaste palen, netten en belijning. Omdat we net open zijn is er nog geen toilet, douche en kantine aanwezig. Faciliteiten hiervoor zijn in de nabijheid beschikbaar.

Adres: Buytenparklaan 8, Zoetermeer.

Zovoc Beach is in 2021 geopend van zaterdag 10 juli tot en met zondag 2 oktober 2021. Tijdens deze periode kan door Zovoc leden vrij gespeeld worden, specifieke beachvolleybal trainingen worden gevolgd en worden er regelmatig toernooien georganiseerd waar je je voor kan inschrijven.

Lidmaatschap

Om te kunnen spelen of trainen op Zovoc Beach moet je lid zijn. De contributie bedraagt slechts 30 euro per beach seizoen. Deze contributie wordt gebruikt voor het onderhoud en doorontwikkeling van Zovoc Beach. Je lidmaatschap geeft je de mogelijkheid om 1) een veld te reserveren (indien beschikbaar) om vrij te spelen en/of 2) aan trainingen deel te nemen. Deelname aan toernooien is in principe voor iedereen (ook niet leden) tegen betaling mogelijk.

Het bestuur heeft besloten om dit seizoen alle leden van Zovoc vrij van contributie toegang te geven tot Zovoc Beach! Enige voorwaarde dit seizoen is dat je lid bent van Zovoc, de vereniging. Per volgend seizoen (2022) is lidmaatschap bij Zovoc Beach en contributie vereist.

Velden reserveren om vrij te spelen

Het reserveren van onze beachvolleybal velden kan door op deze link te klikken. Je kan per keer en per persoon 1 tijdsblok van 1,5 uur reserveren. Dit om iedereen gelijke kansen te geven om een veld te reserveren. Als je reservering is geweest kan je opnieuw reserveren. Om te kunnen reserveren heb je een inlognaam en password nodig. Deze is per e-mail aan alle Zovoc leden verzonden. Heb je hier vragen over? Stuur dan een e-mail naar zovocbeach@zovoc.nl.

Indien je gereserveerd hebt krijg je toegang tot het terrein. Na je reservering ontvang je een e-mail met daarin een tijdelijke toegangscode om de deur van het terrein te openen. Let op! Degene die het veld heeft gereserveerd is aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat aan materialen en/of het terrein.

Als je klaar bent met spelen of trainen dien je het veld netjes en aangeharkt achter te laten.

Trainingen

Onze beachvolleybal trainingen worden verzorgd door Ed en Dustin Bontrop van Sweet Lake Beach. Klik hier voor meer informatie over hun trainingen en om je aan te melden voor trainingen.

Openingstijden en faciliteiten

Zovoc Beach is in principe 7 dagen per week en van 09.00 tot 22.00 toegankelijk . Kijk in ons reserveringssysteem of er plek is op het moment dat jij er gebruik van wilt maken en maak een reservering. Op dit moment zijn er nog geen faciliteiten zoals wc’s, douches of een kantine op het terrein zelf. Van deze faciliteiten kan tijdens toernooien en tijden waarop getraind wordt gebruik worden gemaakt in onze sporthal De Limiet. Dit is slechts enkele minuten lopen vanaf Zovoc Beach.

Er zijn plannen om deze faciliteiten op termijn wel op het terrein van Zovoc Beach zelf te realiseren.

Top