Home - Zovoc Beach(volleybal)

Zovoc Beach(volleybal)

Zovoc Beach

Zovoc Beach is de beachvolleybal afdeling van volleybalvereniging Zovoc Zoetermeer. Schuin achter onze sporthal De Limiet is ons Zovoc Beach terrein met daarop 4 professionele beachvolleybalvelden, met A-kwaliteit zand, vaste palen, netten en belijning. Op dit moment hebben we bij Zovoc Beach nog geen toilet, douche en kantine faciliteiten. Faciliteiten hiervoor zijn in de nabijheid beschikbaar, in onze sporthal De Limiet.

Adres: Buytenparklaan 8, Zoetermeer.

Zovoc Beach is in 2022 geopend van maandag 7 maart tot en met zondag 2 oktober 2022. Tijdens deze periode kan je (mits lid van Zovoc Beach) vrij spelen en tegen extra betaling beachvolleybal trainingen volgen of deelnemen aan toernooien.

Lid worden

Om vrij te kunnen spelen op Zovoc Beach moet je lid zijn. Zovoc Beach kent twee soorten lidmaatschappen:

  1. Je bent al lid van volleybalvereniging Zovoc: het lidmaatschap van Zovoc Beach bedraagt 30 euro per seizoen. Dit komt neer op 1 euro per week.
  2. Je bent geen lid van volleybalvereniging Zovoc: het lidmaatschap van Zovoc Beach bedraagt 60 euro per seizoen. Dit komt neer op 2 euro per week.

Inschrijven als lid van Zovoc Beach kan HIER.

Pas na betaling van het lidmaatschapsgeld krijg je toegang tot Zovoc Beach. De gegevens om een veld te kunnen reserveren worden na  verwerking van je aanmelding en betaling van de contributie toegestuurd per e-mail.

Deze contributie wordt gebruikt voor het onderhoud en doorontwikkeling van Zovoc Beach. Je lidmaatschap geeft je de mogelijkheid een veld te reserveren (indien beschikbaar) en vrij te spelen. Deelname aan trainingen en/of toernooien staat hier los van.

Velden reserveren om vrij te spelen

Het reserveren van onze beachvolleybal velden kan door op deze link te klikken. Je kan per keer en per persoon 1 tijdsblok van 1,5 uur reserveren. Dit om iedereen gelijke kansen te geven om een veld te reserveren. Als je reservering is geweest kan je opnieuw reserveren. Om te kunnen reserveren heb je een inlognaam en password nodig. Deze wordt per e-mail na verwerking van je lidmaatschapsaanvraag naar je verstuurd. Heb je hier vragen over? Stuur dan een e-mail naar zovocbeach@zovoc.nl.

Indien je gereserveerd hebt krijg je toegang tot het terrein. Na je reservering ontvang je een e-mail met daarin een tijdelijke toegangscode om de deur van het terrein te openen. Let op! Degene die het veld heeft gereserveerd is aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat aan materialen en/of het terrein.

Als je klaar bent met spelen of trainen dien je het veld netjes en aangeharkt achter te laten.

Trainingen

Vanuit Zovoc bieden we twee type trainingen aan:

  1. Learn en Play: in blokken van 3 weken krijg je op woensdag of vrijdag eerst 30 minuten training waarna je vervolgens 60 minuten gaat spelen. Deelname aan een blok van 3 weken kost 36 euro per persoon. Aanmelden voor Learn en Play kan HIER.
  2. Zovoc Jeugd Beach Competitie spelers trainingen: In 8 trainingen van 1,5 uur zorgt Victor ervoor dat jij een betere beachvolleyballer wordt. De kosten bedragen 80 euro voor een blok van 8 weken. De trainingen zijn op vrijdag van 17.30 tot 19.00 bij Zovoc Beach. De data zijn 22/4, 29/4, 13/5, 20/5, 27/5, 3/6, 10/6, 17/6. Aanmelden kan HIER.
  3. Sweetlake Beach trainingen: Alle andere beachvolleybal trainingen worden verzorgd door Ed en Dustin Bontrop van Sweet Lake Beach. Klik hier voor meer informatie over hun trainingen en om je aan te melden voor trainingen.

Openingstijden en faciliteiten

Zovoc Beach is in principe 7 dagen per week en van 09.00 tot 22.00 toegankelijk . Kijk in ons reserveringssysteem of er plek is op het moment dat jij er gebruik van wilt maken en maak een reservering. Op dit moment zijn er nog geen faciliteiten zoals wc’s, douches of een kantine op het terrein zelf. Van deze faciliteiten kan tijdens toernooien en tijden waarop getraind wordt gebruik worden gemaakt in onze sporthal De Limiet. Dit is slechts enkele minuten lopen vanaf Zovoc Beach.

Er zijn plannen om deze faciliteiten op termijn wel op het terrein van Zovoc Beach zelf te realiseren.

Top