Home => Wedstrijdverslagen => Zovoc recreanten pakken 1e prijs op Volcano volleybaltoernooi

Zovoc recreanten pakken 1e prijs op Volcano volleybaltoernooi

In mei dit jaar kreeg het recreantenteam van Zovoc een uitnodiging om, op 3 donderdagavonden in september, deel te nemen aan het Volcano volleybaltoernooi in de Fortunahal in Delft.

Voorgaande jaren schreven we een mix-team in, maar omdat dit jaar één van onze 2  dames niet mee kon doen, heb ik een herenteam ingeschreven.

De 1e toernooiavond, op donderdagavond 3 september, moesten wij 4 wedstrijden spelen van elk 20 minuten. 3 van de wedstrijden werden gewonnen en 1 wedstrijd werd, met 1 punt verschil, verloren.

De 2e toernooiavond, op 17 september, moesten we 3 wedstrijden van 20 minuten spelen. Deze 3 wedstrijden werden met winst afgerond.

Door het resultaat van de vorige 2 avonden konden we op 24 september, tijdens de finaleavond strijden om de 1e t/m 3e plaats. Deze avond werd beslist over 2 wedstrijden. De 1e wedstrijd werd nipt verloren, maar de 2e wedstrijd werd ruim gewonnen. Omdat onze tegenstanders ook allebei 1 wedstrijd wonnen en 1 wedstrijd verloren, kwam het aan op het setgemiddelde. Doordat we een beter setgemiddelde hadden, kon ik, namens het team, aan het einde van de avond de 1e prijs voor ons team uit handen van de organisatie in ontvangst nemen.

Ik dank de heren 4 spelers Perry, Robbert en Martijn,

de recreanten Victor, Nico en Christian en de heren van heren 4 en recreantspeler Stefan voor hun aandeel tijdens de wedstrijden. Door hun inzet en spel heeft Zovoc dit volleybalseizoen nu al hun 1e prijs gewonnen.

Namens de Recreanten van Zovoc,

Theo