Home => Wedstrijdverslagen => Zovoc MC2 stijgt verder aan de top

Zovoc MC2 stijgt verder aan de top

Afgelopen zaterdag had MC2 een belangrijke wedstrijd. Vanaf het begin draait het team al goed en van de 6 wedstrijden hadden ze maar 1 set laten liggen. En zaterdag was een spannend moment: een uitwedstrijd tegen ZVH – de nr. 2! Met 3 punten verschil stond MC2 bovenaan. En dit wilden ze graag zo houden, het liefst natuurlijk de voorsprong vergroten. De eerste set ging aardig gelijk op, toch wisten ze deze met 25-17 te winnen. De tweede set was echt een strijd. Een bloedstollende 24-23 achter, maar gelukkig met 26-24 gewonnen. Bij de laatste 2 sets moest ook gevochten worden voor elke punt en uiteindelijk de wedstrijd met 4-0 gewonnen. Super trots op de meiden!!! Nu komt het kampioenschap wel heel dichtbij!!