Home => Wedstrijdverslagen => Zovoc Jongens C1 boekt zwaarbevochten overwinning op VV Utrecht JC1 (2-3)

Zovoc Jongens C1 boekt zwaarbevochten overwinning op VV Utrecht JC1 (2-3)

Onze jongens C1 mochten afgelopen zaterdagochtend in Sportcentrum de Galgenwaard aantreden tegen VV Utrecht JC1. De jongens waren dit team al tegengekomen op onze eigen voorbereidingstoernooi en toen was Zovoc veel te sterk voor VV Utrecht.

Bij aankomst en het inslaan bleek echter al snel dat dit een ander VV Utrecht JC1 was. VV Utrecht had ineens een paar lange jongens die best een aardig balletje konden slaan en dus was Zovoc gewaarschuwd.

VV Utrecht begon dan ook furieus aan de wedstrijd en al snel keek Zovoc tegen een achterstand aan. Er werden mooie rally’s uitgevochten maar VV Utrecht bleek deze set te sterk (25-21).

Onze jongens waren nu wakker en met veel beter en mooier spel werd VV Utrecht in set 2 en 3 op alle fronten overklast (12-25 en 18-25).

Inmiddels slopen er echter steeds meer slordigheden in het spel van de scheidsrechter. Deze waren iets te vaak in het nadeel van Zovoc en de jongens raakten hier danig van slag van. Tegen zoveel onrecht was Zovoc JC1 niet opgewassen en mede daardoor verloren zij de set met 25-16.

Zovoc jongens C1 wilde echter onder geen beding verliezen en dus werd de boosheid en frustratie omgezet in verwoestende services en aanvallen. Dit bleek teveel van het goede voor VV Utrecht en zo werd terecht de 5e set door Zovoc winnend afgesloten (11-15)

Het was een mooie en spannende wedstrijd en Zovoc JC1 kijkt dan ook uit naar het treffen tegen VV Utrecht in de eigen Noordwesterhal. Hopelijk wordt het ook dan weer een mooi titanengevecht.