Home => Wedstrijdverslagen => Zovoc Jongens B1 wint wederom van Kratos JB1 (0-4)

Zovoc Jongens B1 wint wederom van Kratos JB1 (0-4)

Afgelopen zaterdag moch Zovoc jongens B1 voor de 2e keer in een maand tijd spelen tegen Kratos JB1.

De wedstrijd thuis werd met grote overmacht gewonnen door Zovoc en daarom togen spelers en de vaste supporters schare aan ouders, opa’s, oma’s en aanverwante familieleden richting Delft.

Helaas nog zonder Giann maar wel weer met topper Justin-Jay erbij begon coach Sven aan de wedstrijd met Tom, Daan, Daryl, Maxim, Mex en Justin. Al snel bleek dat Zovoc ook nu de wedstrijd zou gaan winnen.  Tom serveerde Zovoc naar een 11-0 voorsprong en daarmee was de toon gezet. Alhoewel Kratos veel beter weerstand bood dan thuis kwam de overwinning eigenlijk nooit in gevaar en kon Zovoc zich bij vlagen zelfs wat slordiger spel veroorloven.

Een ruime 4-0 overwinning het gevolg..

Volgende week mogen de jongens uit tegen Kalinko JB1. Leggen onze jongens ook de Scheveningers over de knie?

We gaan het zien.. Jij ook?

Een fan van JB1