Home - Wedstrijdverslagen - Zovoc Jongens B1 stuurt ook VCO JB1 met lege handen naar huis..

Zovoc Jongens B1 stuurt ook VCO JB1 met lege handen naar huis..

Afgelopen zaterdag mochten onze jongens van JB1 thuis aantreden tegen VCO JB1. Helaas is ons JB1 behoorlijk gehavend want Giann is uitgeschakeld met een gebroken pols en Justin-Jay’s achillespees vertoonde kuren.

Coach Sven had daardoor niet heel veel keuze en stuurde Mex, Maxim, Justin, Daryl, Daan en Tom het veld in.

Dit zestal bleek echter over meer dan voldoende kwaliteit te bezitten om hun wil op te leggen aan VCO. Het is bij Zovoc goed merkbaar dat het nieuwe systeem waarmee ze dit seizoen zijn begonnen (vaste posities / 2-4) er inmiddels goed is ingeslepen en de spelverdelers hun aanvallers steeds beter weten te vinden.

Slechts in de 3e set werd het vrij onverwacht spannend. VCO ging met meer lef spelen en ons JB1 was daar dusdanig door verrast dat het weer even tijd koste om de boel op orde te krijgen. Zovoc liet zich echter het kaas niet van het brood eten en ook deze set werd met enorm veel enthousiasme met 30-28 gewonnen.

Zovoc JB1 gaat dus weer een week langer aan kop in de 1e klasse D en streeft af op promotie naar de hoofdklasse in de tweede helft van de competitie. Daar horen zij zeker thuis!

Volgende week zaterdag mogen de jongens uit tegen Kratos JB1. De kans op een veeg partij is ook dan weer erg groot want dit team staat laatste..

We gaan het zien… Jij ook?

Top