Home => Wedstrijdverslagen => Zovoc JC1 wint op wilskracht van Taurus JC1

Zovoc JC1 wint op wilskracht van Taurus JC1

Gisterenavond ontving Zovoc JC1 in een lege hal Taurus JC1. Taurus kwam door wat fileleed wat laat en gehaast binnen. De hal werd gelukkig al snel gevuld met in grote getalen toegestroomde supporters van Zovoc JC1.

Taurus JC1 staat op gepaste afstand op de 2e plek achter Zovoc JC1 maar men wist dat deze tegenstander niet onderschat mocht worden. Zovoc staat nog steeds ongeslagen op de 1e plek.

Taurus ging er vanaf het begin vol voor en Zovoc moest nog een beetje inkomen. In no time stond er een grote achterstand op het scorebord en Zovoc moest in de achtervolging. Beide partijen knokten voor iedere bal en Zovoc wist boven de 20 weer langszij te komen. Helaas bleek Taurus op de big points net wat doortastender en pakte de winst met 24-26.

Taurus ging in de 2e set door waar het gebleven was en helaas Zovoc ook waardoor er direct weer een grote achterstand op het scorebord stond. Time outs waren nodig inclusief de nodige bemoedigende worden. Zovoc pakte getergd het initiatief en pakte, onder andere door goede service series van Tom en goed verdedigend werk van o.a. Tygo en Gijs toch de 2e set met 25-20.

Nu was het Zovoc die los kwam en met veel overtuiging voor iedere bal ging. De servicedruk werd opgevoerd en de ballen werden er door o.a. Thymo, Jake en Sander met veel overtuiging in geslagen. Taurus was wat overdonderd door deze dadendrang en verloor dan ook met 25-14.

Zovoc was nu niet meer van plan de winst te laten glippen en stoomde door. Het kwam in de 4e set op een comfortabele voorsprong maar door wat teveel bravoure in de service op 24 en persoonlijke foutjes kroop Taurus angstvallig dichterbij. Gijs kwam er even in voor Tom om net wel even die goede pass te brengen en Gijs deed dat met verve. Vervolgens wist Zovoc met een harde klap van Tygo de kaars van hoop bij Taurus uit te blazen. 25-21

Een mooie 3-1 overwinning waarin Zovoc tegen een bewegelijk en met lef spelend Taurus echt weer eens aan de bak moest om de overwinning binnen te slepen.

Volgende week wacht de erg vroege uitwedstrijd tegen VV Utrecht JC1. Bij winst wordt Zovoc hier al kampioen en kan het team plus coaches dit daarna gaan vieren op de kartbaan tijdens hun teamuitje.

Maar worden ze dan al kampioen? We gaan het zien.. Jij ook?