Home => Wedstrijdverslagen => Zovoc JC1 vervolgt ongeslagen zegereeks met 4-0 overwinning op VV Utrecht JC1

Zovoc JC1 vervolgt ongeslagen zegereeks met 4-0 overwinning op VV Utrecht JC1

Afgelopen zaterdag mochten onze jongens thuis aantreden tegen VV Utrecht JC1. Een bijzondere wedstrijd want Uberto is naast trainer/coach van Zovoc JC1 dit ook van VV Utrecht JC1. Ub had het om meerdere redenen echter zo geregeld dat één van de ouders van VV Utrecht het coachen voor zijn rekening nam en bij Zovoc mocht Fred als vanouds de coaching voor zijn rekening nemen.

Zovoc startte met Tygo, Sander, Robbe, Thymo, Jake en Gijs aan de wedstrijd. De jongens begonnen fel en geconcentreerd en al snel bouwde Zovoc een grote voorsprong op. Dit wellicht ook omdat coach Fred zijn jongens had geïnspireerd om vol gas te gaan door een portie bitterballen in het vooruitzicht te stellen als zij VVU een set onder de 10 punten wisten te houden. Kennelijk raakte Fred hiermee de juiste snaar want de Zovoc jongens gaven volle bak. Met een 25-10 uitslag als resultaat.

De tweede set mocht Tom erin ten faveure van Tygo. Zovoc begon weer fel maar toch slopen er wat slordigheden in het spel. Zo slordig op een gegeven moment dat VVU op voorsprong kwam en de set leek te gaan pakken. Twee time-outs waren er nodig om Zovoc weer op het juiste spoort te brengen en alsnog met de setwinst aan de haal te gaan. 25-23.

De derde set kwam Tygo er weer in en Thymo eruit. Zovoc was na de spannende 2e set erop gebrand dit niet meer te laten gebeuren en met veel service en aanvalsgeweld van onder andere Gijs, Robbe en Sander werd deze set ruim gewonnen. 25-13

De vierde set mocht Gijs zijn rust gaan pakken en kwam Thymo er weer in. Zovoc ging verder waar het gebleven was en Tygo, Thymo en Jake beukten er vrolijk op los. 25-16.

Een mooie overwinning tegen een leuk team. Nog steeds geen set verloren en ruim aan kop in de Jongens C Hoofdklasse.

Volgende week wacht de 2e clash tegen titelconcurrent Kalinko JC1 in het hol van de leeuw. De vorige wedstrijd tegen hen wist Zovoc met 4-0 te winnen. Kan Zovoc ook uit tegen Kalinko hun ongeslagen status én nul setverlies handhaven?

We gaan het zien.. Jij ook? Zaterdag 2 november 16:30 in de Houtrustsporthal, Den Haag.