Home => Wedstrijdverslagen => Zovoc JC1 overklast VV Utrecht JC1

Zovoc JC1 overklast VV Utrecht JC1

Afgelopen zaterdagmiddag mocht Zovoc JC1 thuis aantreden tegen VV Utrecht JC1. Enkele weken geleden speelden deze teams tegen elkaar in Utrecht en toen was het een mooi en spannend gevecht waar Zovoc uiteindelijk als winnaar naar boven kwam.

Wat zou deze clash nu gaan brengen?

Helaas zonder Dion maar met Noa als reserve op de bank begonnen Sander, Tygo, Jake, Rogier, Robbe en Tom aan de wedstrijd. De jongens begonnen geconcentreerd en gretig aan de wedstrijd en al snel namen zij een grote voorsprong onder andere door de sterke serviceseries die de spelers wisten te produceren. VV Utrecht kwam hierdoor niet in hun spel en al snel stond het 25-13

In de tweede set ging Zovoc door waar het gebleven was. Veel servicedruk, een nette rallypass, mooie set-ups en dito aanvallen van ondermeer Tygo en Sander waren teveel van het goede voor VV Utrecht. 25-17

In de 2 sets hierna kreeg VV Utrecht de kans om wat beter te spelen doordat Zovoc wat verslapte. Langzaam aan slopen er meer slordigheden in het spel en het zowaar weer in een wedstrijd. Desondanks wisten Zovoc ook deze twee sets winnend af te sluiten en de volledige winst in huis te houden.

Er breken nu spannende tijden aan voor Zovoc JC1. Zij staan slechts één setpunt achter op koploper PDK Huizen JC1 en maken met nog maar 2 wedstrijden te gaan nog steeds kans op  het winterkampioenschap.

Gaat ze dat lukken?… We gaan het zien..

Jij ook?

Zovoc JC1