Home => Wedstrijdverslagen => Zovoc 9: Succesvol laatste toernooi van het seizoen

Zovoc 9: Succesvol laatste toernooi van het seizoen

Op 8 april het laatste toernooi van het seizoen in Delft.

Zovoc 9 kreeg begin van het seizoen 3 nieuwe volleyballers en had daardoor nog veel te leren. Nu, aan het einde van het seizoen, waren de vorderingen duidelijk zichtbaar.

Een team dat uitstekend serveert, met Tim als onbetwiste serveer-topper. Het vangen van de tweede bal ging goed. Aandachtspunt vandaag was het beter aangooien van de derde bal. Het passen van de service was heel sterk vandaag. En wat het meest belangrijk is, er werd met veel plezier gespeeld. Er werd goed bewogen naar de ballen toe. Een trotse coach, ouders en opa hebben genoten van de 4 wedstrijden!

De uitslagen waren er dan ook naar. 4 Wedstrijden gespeeld, de eerste gewonnen met 2-0, de tweede 1-1, derde wedstrijd 1 set gelijk en 1 set gewonnen. En de vierde wedstrijd, tevens de laatste wedstrijd van het seizoen, werd foutloos afgesloten met een 2-0 overwinning.
De mannen hebben hun CMV vaantje in ontvangst genomen.

Vanaf nu gaan we trainen voor niveau 5. Sneller spelen en niet meer vangen. Dat wordt een mooie uitdaging voor de komende tijd.