Home => Wedstrijdverslagen => Vernieuwd Jongens C1 wint in Gouda overtuigend van Vollingo JC1

Vernieuwd Jongens C1 wint in Gouda overtuigend van Vollingo JC1

Ons jongens C1 team heeft dit seizoen een kleine metamorfose ondergaan. Dion en Rogier zijn, vanwege hun leeftijd, een stapje omhoog gegaan naar ons jongens B1. Dus moest er op zoek worden gegaan naar goede vervangers. Die zijn gevonden in de personen van Gijs Dikken en Thymo Schouten.

De rest van het team bleef wel intact en dus shinen Tom, Tygo, Sander, Robbe en Jake als vanouds.

Gijs speelt dit seizoen voor het eerst in de zaal. Onervaren is hij echter niet want samen met o.a. Tom maakt hij al enkele jaren de Nederlandse beachvolleybaltoernooien onveilig. Gijs is vorig jaar zelfs al Nederlands Kampioen geworden op het strand. Een hele goede allround speler en een echte aanwinst voor ons JC1.

Thymo is een bekende van Zovoc. Opa Willem houdt de boel veilig en schoon in onze sporthal en tot een aantal jaar geleden speelden hij, vader en zussen bij Zovoc. Inmiddels zijn ze al een aantal jaar fanatiek lid van Inter Rijswijk waar de kinderen in verschillende teams spelen. Oudste dochter Lindy speelt dit seizoen zelfs in dames 1 van Inter Rijswijk. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en de banden met ook Zovoc blijven sterk. Thymo komt met zijn power dit seizoen JC1 versterken en is een mooie aanwinst.

Na een paar weken trainen onder leiding van onze nieuwe trainer Uberto Bel en good old Fred Sonneville mochten de jongens afgelopen zaterdag in Gouda aantreden tegen Vollingo JC1. Hier bleek al heel snel dat Zovoc JC1 een paar maten te groot was voor dit team.

Zovoc produceerde zoveel service druk dat Vollingo er in het geheel niet aan te pas kwam. Om het voor iedereen een beetje leuk te houden werd daarom wat service druk terug genomen zodat er tenminste rally’s gespeeld konden worden en de jongens ook nog de gelegenheid kregen er wat ballen in te timmeren.

In no time was het dan ook 0-4 voor Zovoc JC1 (9-25/11-25/9-25/12-25).

Volgende week verwacht JC1 een pittiger tegenstander als Kalinko JC1 naar Zoetermeer komt. Weten de jongens dan ook te heersen? We gaan het zien.. Jij ook? 17.30 in de Noord-Westerhal.