Home => Wedstrijdverslagen => Teamuitje/activiteit betaalt door Zovoc!

Teamuitje/activiteit betaalt door Zovoc!

Om goed te presteren is een sterk teamgevoel van groot belang. Helaas is onze kantine niet beschikbaar tot eind december om daar te werken aan het teamgevoel. Daarom geeft Zovoc jullie nu de mogelijkheid om een teamuitje/activiteit te organiseren betaalt door Zovoc!
Ieder team krijgt een budget voor een teamuitje/activiteit van 20 euro per persoon (speler/trainer/coach). Om in aanmerking te komen moet je alleen aan de volgende voorwaarden voldoen:
1. Alle leden van het team moeten lid zijn/worden van de Zovoc Facebook pagina en/of volger op Instagram van Zovoc Zoetermeer (dit geldt niet voor C-jeugdteams)
2. Post een bericht op Facebook en/of Instagram waarin je je teamuitje/activiteit aankondigt en tag daarin al je teamleden én #ZovocZoetermeer (dit geldt niet voor C-jeugdteams)
3. Het teamuitje/activiteit dient voor 31-12-2019 plaats te vinden!
Vervolgens kan je je teamuitje/activiteit uitvoeren, betalen en de rekening sturen aan penningmeester@zovoc.nl. Je krijgt dan op basis van het aantal teamleden 20 euro p.p. terug op één rekeningnummer van een teamlid.
Deze actie is bedoelt voor onze senioren en jeugdteams (ABC). Voor jeugd onder de 13 jaar en/of die van hun ouders niet op social media actief mogen zijn gelden voorwaarden 1 en 2 niet!
Ook onze jongste jeugd vergeten we niet en CMV coördinator Maaike Sonneville communiceert op korte termijn het initiatief voor een fantastisch teambuilding event voor alle CMV leden wat ook nog in 2019 zal plaatsvinden.