Meisje B1 had een superstart in de wedstrijd tegen Woerden.

Na het maken van 4 leuke foto’s voor de sponsoren en het inspelen begon mb1 aan de wedstrijd met de service. Isa was aan de beurt en bleef aan de beurt. Met haar sprongservice serveerde ze diverse ace-jes en ketsers. De ballen die wel terugkwamen werden vakkundig aan het net tegenhouden of via de verdediging weer netjes in drieën afgemaakt. Een perfecte set, 25-0!

In de 2e set gingen we door met goed serveren. We kregen iets meer tegenstand en kleine foutjes slopen er in. Uiteindelijk wisten we de set toch nog makkelijk te winnen.

In set 3 kwam Woerden makkelijk mee en leken heel stiekem te geloven in setwinst. Wij speelden chaotisch en ongeconcentreerd. Gelukkig namen we na een time-out van de coach weer het initiatief.

Set 4 was weer netjes en ondanks 3 wissels tijdens de set wederom een mooi resultaat.

4-0 winst en bitterballen voor het hele seizoen!

Zaterdag wacht ons de eerste topper tegen Timios. Kom ons aanmoedigen om 1530 uur thuis in Zoetermeer.