Home => Wedstrijdverslagen => Meiden MC 2 onverslagen kampioen!

Meiden MC 2 onverslagen kampioen!

En het is ze gelukt!! De meiden van Zovoc MC2 zijn kampioen geworden!! Na de één na laatste wedstrijd waren ze al onverslaanbaar geworden voor de nr. 2 in de pool en bij de thuiswedstrijd op 14 december hebben ze met een 4-0 overwinning aan alle trouwe fans laten zien dat het echte kampioenen zijn. Gefeliciteerd, we zijn super trots op de meiden!!

Om maar gelijk even door te pakken ging MC2 als teambuildingsuitje de volgende dag survivallen bij Ayersrock. Klimmen en klauteren over balken en netten, hierbij samenwerken om niet de grond aan te raken. Dit is ze goed afgegaan. Dus nu met een nog hechter team zijn ze er helemaal klaar voor. Zoals op de laatste foto uitgebeeld: kom maar op 1ste klasse, we kunnen jullie hebben!!!