Home => Wedstrijdverslagen => Jongens C1 wint met overtuiging van sympathiek VV Utrecht JC1 (4-0)

Jongens C1 wint met overtuiging van sympathiek VV Utrecht JC1 (4-0)

Afgelopen zaterdag mochten ons Jongens C1 thuis aantreden tegen VV Utrecht JC1. Zovoc staat hoog geklasseerd in de topklasse terwijl VV Utrecht nog op de eerste overwinning wacht.

Zovoc begon met Amber, Tygo, Tom, Sander, Robbe en Jake geconcentreerd aan de wedstrijd. VV Utrecht bood goed weerstand maar ons JC1 wist Utrecht met veel servicedruk en aanvallend geweld onder druk te houden. De 1e set werd dan ook met overtuiging met 25-18 gewonnen.

De 2e set mochten Amber, Tom, Dion, Rogier, Robbe en Jake beginnen. Tom begon aan service en net als in de 1e set wist hij al snel een groot gat te slaan met zijn moeilijke sprong floaters. Utrecht vocht zich echter terug en lang ging het gelijk op. Dion en Amber wisten met regelmaat met harde aanvallen het verzet van Utrecht te breken en zo werd ook de 2e set prooi voor Zovoc. (25-18)

De 3e set begonnen Dion, Tygo, Rogier, Robbe, Sander en Jake. VV Utrecht vocht voor wat het waard was maar ook nu bleek Zovoc over teveel kwaliteit te beschikken. Op basis van goed serveren en mooie passes van o.a. Robbe en Jake konden Dion, Tygo, Rogier en Sander naar harte lust scoren. (25-17)

De 4e set namen Robbe en Jake plaats op de bank. Het ging nu om het bonus punt en VV Utrecht wilde niet met lege handen terug naar Utrecht. Er ontspon zich een mooi gevecht en zowaar kwam Zovoc op achterstand door goede service series van VV Utrecht die onze passlinie in de problemen bracht. Na wat time-outs en praktische tips wist JC1 het tij echter weer te keren en kwam als overwinnaar uit de bus. (25-23)

Een mooie overwinning met goed spel van beide teams. Voor JC1 is met nog 1 wedstrijd te gaan de 2e plek in de topklasse nog het hoogst haalbare. Desalniettemin een topprestatie voor dit JC1 want het speelt pas sinds dit seizoen samen. Op 6 april wacht JC1 de wedstrijd tegen PDK Huizen JC1 uit. Maken de jongens er dan weer zo’n mooie pot van?

We gaan het zien… Jij ook?

Zovoc JC1