Home => Wedstrijdverslagen => Jongens C1 walst over Spaarnestad JC1 heen.. (4-0)

Jongens C1 walst over Spaarnestad JC1 heen.. (4-0)

Afgelopen zaterdag mochten onze jongens van C1 thuis aantreden tegen Spaarnestad JC1. In het verleden moest tegen Spaarnestad altijd fel strijd geleverd worden. Zou dit nu weer zo zijn?

De eerste set werd begonnen met Jake, Tygo, Sander, Tom, Dion en Rogier. Robbe begon op de bank. Spaarnestad begon aan service en Zovoc werd wat verrast door de goede service serie die de speler van Spaarnestad wist te produceren. Binnen no time stonden zij 5-0 achter.. Zovoc raakte echter niet in paniek. Nadat Zovoc de side-out wist te pakken was het ook weer Zovoc wat de klok sloeg.

Met net en stabiel spel werd Spaarnestad op alle fronten overklast. Waar Spaarnestad één goede serveerder had, heeft Zovoc er 6. Daarnaast was Zovoc aanvallend veel en veel te sterk voor dit Spaarnestad.

Het was een sportieve maar niet heel erg uitdagende wedstrijd. (25-17, 25-10, 25-14, 25-12)

Zovoc JC1 nestelt zich met deze uitslag nog steviger op de 2e plek in de Hoofdklasse. Door het onverwachte verlies van koploper PDK Huizen hebben de jongens zelfs weer zicht op het winterkampioenschap.

Gaat ze dat lukken? We gaan het zien.. Te beginnen op a.s. zaterdag 10 november thuis om 15.30 tegen AVV Keistad JC1.

Komen jullie ze aanmoedigen?