Home - Wedstrijdverslagen - Jongens B1 veegt de vloer aan met Kratos JB1 (4-0)

Jongens B1 veegt de vloer aan met Kratos JB1 (4-0)

Afgelopen zaterdag mocht Zovoc JB1 voorafgaand aan het feest nog eerst een wedstrijdje spelen tegen Kratos JB1.

Ons Zovoc JB1 is een talentvol team en maakt onder de leiding van hun nieuwe trainer/coach Sven van Mierlo weer mooie stappen in hun ontwikkeling. Tot op heden is JB1 ongeslagen in de 1e klasse en naar nu blijkt is hun inschrijving in de 1e klasse jongens B iets te bescheiden geweest.

Afijn, ze moeten het ermee doen en dit doen ze dan ook met veel plezier. Zaterdag werd Kratos het slachtoffer van de dadendrang van onze jongens. Daan, Justin, Mex, Maxim, Giann en Tom moesten het zonder Daryl (ziek) en Justin-Jay (wakeboarden Turkije) doen. Dat bleek echter geen enkel probleem want Kratos was in z’n geheel niet opgewassen tegen Zovoc JB1.

Met mooie aanvallen op alle posities en heel veel servicedruk door o.a. sprong- en floatservices van Daan en Tom werd de vloer aangeveegd met de jongens van Kratos. De setstanden spreken voor zich.. (25-13, 25-4, 25-11, 25-8).

Op 3 november spelen de jongens om 17.30 thuis tegen VCO JB1 uit Oegstgeest. Rammen ze ook dit team de zaal uit?

We gaan het zien.. Jij ook?