Home => Wedstrijdverslagen => Jongens B1 kampioen in de hoofdklasse!

Jongens B1 kampioen in de hoofdklasse!

Al 2 wedstrijden voor het einde van de competitie mag Zovoc Jongens B1 zich kronen tot kampioenen van de hoofdklasse.

De jongens die in september in de JB 1e klasse en ook daar kampioen werden verloren ook na promotie naar de hoofdklasse het gehele seizoen nog geen wedstrijd en zijn dan ook onbedreigd kampioen geworden.

Tijdens de feestavond op 13 april worden de jongens gehuldigd en zetten we deze toppers even verdiend in het zonnetje!

Zovoc JB1 bestaat uit: Daryl, Daan, Justin, Justin-Jay, Mex, Maxim, Giann en Tom en wordt getraind en gecoacht door Sven van Mierlo.

Speciale dank gaat ook uit naar invalcoaches Glenn Grootenboer, Lloyd Leckie, Maaike Sonneville en Fred Sonneville die waarnodig Sven gedurende het seizoen hebben vervangen bij afwezigheid.