Home => Wedstrijdverslagen => Inter Rijswijk JB1 blijkt nog een maatje te groot voor Zovoc JB1

Inter Rijswijk JB1 blijkt nog een maatje te groot voor Zovoc JB1

Afgelopen zaterdag mocht een gehavend Zovoc JB1 thuis aantreden tegen top team Inter Rijswijk JB1.

Helaas bleek in aanloop naar de wedstrijd dat topaanvaller Daan Postma licht geblesseerd was, jumper Dion kampte met griepverschijnselen en Rogier pas kort van te voren zich realiseerde dat hij niet kon meespelen vanwege andere verplichtingen.

Hierdoor moest in allerijl een oplossing gevonden worden om toch een wisselspeler te hebben en gelukkig vond men Noa bereid om zich vanuit Voorschoten (waar ze met Dames 1 net een mooie 0-4 overwinning had geboekt op Gemini-Kangeroes D1) naar de Noord-Westerhal te haasten.

Tijdens het Zovoc Jeugd Top Toernooi begin september hebben Zovoc JB1 en Inter Rijswijk JB1 ook al de degens gekruist en toen waren de teams nog aan elkaar gewaagd. De verwachting was dan ook dat, ondanks dat Justin-Jay er nu niet bij was, dit weer een spannende wedstrijd zou worden.

Helaas was dit niet het geval..

Inter Rijswijk bleek vandaag niet alleen qua lengte en kracht een maatje te groot maar ook tactisch en technisch hadden zij vandaag de overhand.

Zovoc streed desondanks voor wat het waard was en nadat het was overrompeld in de 1e set (11-25) werd het in de 2e (18-25) en 3e set (17-25) pas echt een beetje een wedstrijd. In de 3e set was Inter Rijswijk zelfs genoodzaakt een time-out te nemen nadat de inmiddels ingevallen Noa voor Daan met haar gevaarlijke sprongfloatservice 6 punten op rij had gescoord. Inter stelde daarna echter al weer snel orde op zaken. Helaas ging ook de laatste set ruim verloren (15-25) en daarmee ging de wedstrijd als een nachtkaars uit.

Nu hopen op weer snel volledig herstel van Daan en Dion en het aansluiten van Rogier want aanstaande zaterdag komt Volevo JB1 al weer op bezoek en die zijn zoals altijd uiterst gemotiveerd om van Zovoc te winnen. Er zal weer hard getraind moeten worden.

Kan Zovoc JB1 zich op tijd herstellen en Volevo JB1 met lege handen naar huis sturen?

We gaan het zien.. Jij ook? Zaterdag 12 oktober om 15.30 in de Noord-Westerhal.