Home - Wedstrijdverslagen - Heren 2 wint van Dosko H2 in Stolwijk (1-3)

Heren 2 wint van Dosko H2 in Stolwijk (1-3)

Afgelopen donderdag mocht Stolkies Herd in Stolwijk aantreden tegen Dosko H2. Dit team had al twee wedstrijden verloren. Maar omdat dit tegen hoog gekwalificeerde teams was waren coach Sonneville en de schaapjes er toch niet helemaal gerust op.

Wat wel vertrouwen gaf was de aanwezigheid van maar liefst 9 schapen en herder Stolkie. Ook nieuwkomer Roland was van de partij dus bijna op volle oorlogssterkte (Ilja en Sebas ontbraken en Rick was niet inzetbaar).

De eerste set werd gestart met de inmiddels vertrouwde opstelling Bob, Frank, Roy, Jeroen, Jelle en Ed. Dit zestal begon furieus en bij Dosko lukte maar bitter weinig. 15-25

Coach Sonneville spoorde zijn schapen aan om de ingeslagen weg te vervolgen en dus bleef hetzelfde zestal ook in de 2e set staan. Dosko stond uit het niets ineens op en deze set gaf een heel ander beeld. Dosko speelde vrijuit en onze schapen lieten zich gewillig door hen het bos in sturen. Daar kon Ties als wissel voor Jelle helaas ook niets aan veranderen… 25-17

Daarom het roer om en Giedo en Roland ingebracht ten faveure van Frank en Jeroen en Ties op de dia ipv Ed. Deze ingreep had het gewenste effect en onder aanvoering van een heel goed spelende Giedo en effectieve Roland werd Dosko verslagen met twee keer 22-25.

Een heel mooi resultaat voor Stolkies schapen in het hol van de leeuw in Stolwijk.

Met nu 3 overwinningen en 1 verlies pot staan Stolkies schapen bovenaan in de stand,

Hoelang weten ze deze positie nog vast te houden, wetende dat meerdere teams hen in de nek hijgen?

We gaan het zien. Aanstaande zaterdag 20/10 thuis om 19.30 tegen Vollingo H5.

Jij ook?

Stolkies Herd