Home => Wedstrijdverslagen => H1 op vrijdagavond

H1 op vrijdagavond

Op vrijdagavond is H1 net na de files naar Houten gereden om daar tegen Taurus te spelen. De eerste wedstrijd van de tweede helft, helaas waren we maar met 7 spelers door andere verplichtingen.
De eerste 3 sets waren we te wisselvallig en konden we geen vuist maken om het Taurus echt lastig te maken. We hebben vele passopstellingen geprobeerd, variatie proberen aan te brengen in de aanval en met vechtlust getracht het tij te keren. Helaas is het niet gelukt en stonden we 3-0 achter.
Gedurende de derde set met een fikse achterstand hebben we ons tactisch proberen voor te bereiden op de vierde set. Ook mentaal hebben we ons nogmaals opgeladen om niet weer op een vrijdagavond met 4-0 naar huis te gaan (zoals tegen Delta). Met Tim op het midden om de tegenstander in verwarring te brengen en door ons verdedigingssysteem te veranderen gingen we met frisse moed de 4de set in. We hebben hard gevochten en tot 16-16 ging het gelijk op, hierna volgde helaas weer een flink aantal onnodige fouten. We komen achter met 23-18 en later 24-20 als Freek mag gaan serveren. De coach van Taurus besluit hun Joker in te zetten voor hun laatste punt. Hun Joker was eigenlijk onze Joker, 2 fouten later mocht hij weer op de bank gaan zitten. Door vechtlust, een super service serie van Freek en iets hulp van de scheidsrechter is het ons toch gelukt om met 26-24 een puntje weg te slepen.
Al met al een wedstrijd om van te leren met een bonuspuntje aan het einde. Komende zaterdag tegen Utrecht thuis, kom kijken we kunnen alle steun gebruiken om toch nog in het linker rijtje mee te blijven doen.