Home - Nieuws - Zovoc zet weer grote stappen op de ingeslagen weg van professionalisering

Zovoc zet weer grote stappen op de ingeslagen weg van professionalisering

Zovoc timmert nog steeds driftig aan de weg om op een steeds professionelere manier bezig te zijn met onze mooie sport en daardoor nog aantrekkelijker te worden voor haar huidige en toekomstige leden.

Vorig seizoen werd dit al kracht bij gezet met het aantrekken van toptrainers Elroy Bezemer, Uberto Bel en Victor Anfiloff.

In voorbereiding op volgend seizoen zet Zovoc de volgende grote stappen.

Victor Anfiloff zal in het bestuur de rol van Technisch manager op zich nemen en een leidende rol pakken in het verbeteren van ons opleidingsprogramma, talentontwikkeling en het niveau van onze trainers en coaches.

Dit kan hij niet alleen..

Daarom zijn wij ook zeer verheugd dat we erin geslaagd zijn om top trainer en opleider Rogier van Meggelen te verbinden aan Zovoc. Rogier is al lange tijd als opleider actief in de volleybalwereld in Nederland en daarom bij uitstek gekwalificeerd om ons te helpen de potentie in onze jongens/herenlijn nog beter te gaan te benutten. Rogier zal zich als trainer/coach ontfermen over heren 1.

Elroy en Uberto zijn na vorig seizoen dusdanig enthousiast geworden over Zovoc en de potentie die er is dat zij hebben besloten vanaf aankomend seizoen een nog grotere bijdrage te gaan leveren.

Elroy zal de regie pakken om, samen met alle trainers, de ontwikkeling en prestaties van onze dames/meisjes lijn verder te verbeteren.

Uberto Bel zal zich nog meer dan vorig seizoen focussen op de ontwikkeling van onze jongens C en B selectie teams.

Een krachtig viertal dat, met hun gecombineerde kennis en ervaring, gezamenlijk een grote boost zal geven aan de verdere professionalisering van het volleybal bij Zovoc.

Top