Home - Nieuws - CMV toernooi in sporthal de Brabanderhove zaterdag 3 oktober

CMV toernooi in sporthal de Brabanderhove zaterdag 3 oktober

Aanstaande zaterdag 3 oktober organiseert Zovoc voor haar eigen jongste jeugd (CMV teams) een onderling toernooi. De teams spelen dan, op de tijd waarop ze normaal gesproken trainen, een paar wedstrijden tegen andere Zovoc teams.

Eigenlijk zou er a.s. zaterdag een CMV toernooi plaatsvinden bij Inter Rijswijk. Helaas lukt het hen niet dit toernooi Corona proof te organiseren waardoor het geen doorgang vindt. We gaan er vanuit dat het eerst volgende toernooi op zaterdag 31 oktober bij Velo in Wateringen wel gewoon doorgaat. Hierover informeren we je tegen die tijd.

Om de kinderen toch de gelegenheid te geven wedstrijden te spelen organiseert Zovoc daarom aanstaande zaterdag zelf een toernooi voor de Zovoc CMV teams.

Tijdens dit toernooi worden ook gelijk de teamfoto’s gemaakt voor op onze website. Daarom is het belangrijk dat alle kinderen zaterdag in hun Zovoc wedstrijd tenue komen. Heb je die nog niet? Dan kan je terplekke een tenue ophalen (of ruilen als de maat niet meer klopt). Zolang de voorraad strekt.

Het is voor ouders helaas nog steeds niet toegestaan om trainingen of wedstrijden in de sporthal te blijven bekijken. Dit logischerwijs in verband met alle Corona maatregelen. Deze maatregelen zijn onlangs zelfs aangescherpt en de Gemeente Zoetermeer handhaaft hier streng op. Wij hopen op jullie begrip en medewerking.

Coaches mogen vanzelfsprekend wel aanwezig zijn in de sporthal.

Tot zaterdag!

Namens de Jeugdcommissie,

Maaike Sonneville

Top