Home - Nieuws - Vrij volleyballen voor ZOVOC jeugd

Vrij volleyballen voor ZOVOC jeugd

Tijdens de herfstvakantie, op donderdag 22 oktober van 14.00 tot 16.30, organiseert Zovoc voor de eigen Zovoc jeugd een mogelijkheid om vrij te komen volleyballen.

Zovoc jeugd die zin heeft om te volleyballen is van harte welkom. UPDATE: De gemeente Zoetermeer heeft vandaag bepaald dat er maximaal 60 jeugdleden in De Limiet mogen zijn. Dat heeft de volgende consequenties:

  1. Het is alleen nog voor Zovoc jeugd en staat niet langer open voor niet-leden
  2. Inschrijven is verplicht zodat we kunnen verzekeren dat er niet meer dan 60 jeugdleden komen volleyballen. Inschrijven kan via dit formulier. Let op! VOL=VOL

Op basis van wie er komt worden teams gemaakt en ga je wedstrijdjes spelen tegen anderen. Als je nog iets wilt leren over de techniek van het volleybal dan zijn er kundige begeleiders in de sporthal aanwezig waar je dat aan kan vragen.

Volleyballen is mogelijk voor jeugd van 8 tot en met 17 jaar.

Om te kunnen volleyballen zijn goede indoor zaalsportschoenen nodig, een korte broek en shirt, kniebeschermers (optioneel) en/of een trainingspak. Kom i.v.m. Corona zoveel mogelijk al omgekleed aan. Volwassenen (waaronder ouders) zijn helaas niet toegestaan in de sporthal tijdens de vrij volleyballen middag. Ballen zijn ter plekke beschikbaar. Omdat de kantine gesloten is adviseren we je zelf wat te drinken en eten mee te nemen.

De locatie is: sporthal De Limiet, Buytenparklaan 6 in Zoetermeer.

Onze begeleiders zorgen ervoor dat de benodigde Corona maatregelen worden nageleefd.

Meer informatie? Stuur je vraag naar pr@zovoc.nl.

Top