Home - Nieuws - Corona update 18/3: geen vervolg competitie, nog geen trainingen en voorbereidingen volgend seizoen

Corona update 18/3: geen vervolg competitie, nog geen trainingen en voorbereidingen volgend seizoen

Geen wedstrijden of toernooien meer dit seizoen
De Nevobo heeft vandaag, als gevolg van het Corona virus, besloten om de volleybal competitie dit seizoen niet meer te vervolgen. Concreet betekent dit dat er dit seizoen geen competitie wedstrijden meer zullen plaatsvinden. Men is wel voornemens om het Nederlands Open Jeugd Kampioenschap (NOJK) te laten doorgaan. Deze staat gepland op 11 april maar wordt mogelijk / waarschijnlijk verplaatst naar een later moment.
Het is op dit moment nog niet bekend welke consequenties het stoppen van de competitie heeft voor een eventuele promotie en/of degradatie van teams en hoe de indelingen in het volgende seizoen er uit gaan zien. De Nevobo gaat hierover in overleg met de verenigingen en komt hier op een later moment op terug. Wij informeren jullie hier verder over zodra hier meer over bekend is.
Het officiële persbericht van Nevobo met daarin meer informatie kan je hier vinden: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/18/competities-topdivisie-en-lager-gestopt
Nog geen trainingen
De trainingen worden pas hervat wanneer het RIVM en de Nevobo ons hierover positief adviseren. De huidige maatregelen van o.a. sociale distantie gelden in ieder geval tot en met 6 april. Wanneer wij hier nieuws over ontvangen informeren we jullie verder. Voor nu en tot nader order geldt nog steeds dat er geen trainingen zijn.
Voorbereidingen op het nieuwe seizoen (nieuwe seizoen start eind augustus / begin september 2020)
Normaliter gebruiken wij de maanden april en mei om onder andere middels (selectie) trainingen de voorlopige teamindelingen voor het volgende seizoen te bepalen. De technische en jeugd commissie bereiden dit momenteel voor onder andere op basis van de door jullie ingevulde evaluaties (stuur je ons die nog snel als je dat nog niet gedaan hebt?). Wij verwachten jullie medio april te kunnen informeren hoe wij (mits toegestaan) in mei de trainingsgroepen willen vormgeven.
Met vriendelijke groet,
Het bestuur
Top