Home - Nieuws - Twee nieuwe sponsoren voor Zovoc!

Twee nieuwe sponsoren voor Zovoc!

Zovoc kan ieder jaar rekenen op een kleine maar trouwe groep sponsoren die met hun financiële bijdrage ons de mogelijkheid geven om leuke extra activiteiten te organiseren zoals clinics of bijvoorbeeld de aankleding van een team.

We zijn daarom weer erg verheugd om te melden dat we erin geslaagd ziin nog twee nieuwe sponsoren te vinden die in Zovoc willen investeren: Corpus Activum en DOESUM software + support.

Corpus Activum Fysiotherapeuten

Corpus Activum betekent ‘het actieve lichaam’. Wij zijn ervan overtuigd dat lichamelijke activiteit (‘bewegen’) het belangrijkste onderdeel is in het herstelproces. Onze behandelingen en revalidatie zal dus vrijwel altijd voor een deel bestaan uit ‘bewegen’; middels oefeningen op onze praktijk en/of thuis. Wij brengen u weer in beweging!

https://corpusactivum.nl/

De specialisten van Corpus Activum zullen aankomend seizoen 2 keer aanwezig zijn in De Limiet voor een open spreekuur waar je met eventuele vragen terecht kan. Meer informatie hierover volgt tzt.

Daarnaast verzorgen zij tijdens één van onze trainersbijeenkomsten een kennissessie over blessurepreventie.

DOESUM software + support

We zijn graag uw aanspreekpunt voor vragen over desktopsoftware. Dagelijks voorzien we studio’s, teams en individuele professionals van productadvies en ondersteuning. Sectorbreed helpen we softwaregebruikers die verantwoordelijk zijn voor marcom, productie en documentatie. Met een ultiem klantgerichte houding staan we klaar om mee te denken. Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar.

Onze andere trouwe sponsoren:

AantjesZevenberg Advocaten, GS-IT, PWCI, Starshoe, DoggerInfra, W. Kramer, K. Docter.

Ook interesse om sponsor te worden? Stuur dan snel een mail naar pr@zovoc.nl!

Top