Home - Nieuws - Tijdelijk aangepast trainingsschema

Tijdelijk aangepast trainingsschema

Beste leden en ouders/verzorgers,

Zoals toegezegd doen wij ons uiterste best om ook in deze bijzondere periode, waarin allerlei beperkingen zijn opgelegd, jullie in staat te stellen te volleyballen.

Wij zijn blij dat we er in geslaagd zijn een schema te maken waardoor iedereen kan blijven trainen. Zelfs meer dan gebruikelijk als je dat wilt want door het wegvallen van de competitie wedstrijden kunnen we nu ook op zaterdag en zondag ruimte bieden om te komen volleyballen.

Bekijk hier het tijdelijke aangepaste trainingsschema. Door te filteren op je team zie je direct wanneer en waar je traint. Dit trainingsschema staat ook op onze website www.zovoc.nl en geldt per vandaag tot nader order. Voor onze CMV teams verandert er niets. Die blijven op hun normale tijden trainen op zaterdag in de Brabanderhove.

Voor 2 zaken vragen we je specifieke aandacht:

1) Op- en afbouwen van velden doen jullie zelf. Laat de zaal netjes en opgeruimd achter. Vergeet niet alle deuren dicht te doen.

2) Om teveel mensen in de sporthal te voorkomen (bij senioren max. 30 per gescheiden ruimte, 4 per veld) is het belangrijk dat teams iets eerder stoppen als er een team na hen komt. Ga direct na je training uit de sporthal.

We wensen je heel veel volleybal plezier!

Namens de technische commissie,

Victor Anfiloff

Top