Home - Nieuws - Sponsors gezocht!

Sponsors gezocht!

Beste Zovoc lid en/of ouder,

Inmiddels zijn er al meerdere ouders die al dan niet via hun eigen bedrijf Zovoc financieel sponsoren. Daar hebben we al mooie dingen mee kunnen doen! Denk aan het aanschaffen van trainingspakken, sporttassen en bidons voor teams, clinics door volleybalhelden (Alexander Brouwer, Dustin Bontrop, Danielle Dokter), aanschaf van trainingsmaterialen en jeugdfeesten.

Zovoc is echter nog steeds op zoek naar leden en/of ouders/verzorgers die Zovoc financieel extra willen ondersteunen om de volgende stappen te kunnen zetten om onze vereniging nog beter en leuker te maken.

Ben jij bereid en in de gelegenheid om Zovoc te sponsoren?

Dit kan al door bijvoorbeeld per seizoen 100 euro te sponsoren (als veel mensen dit doen hebben we al snel een mooi extra bedrag). Maar wellicht heb jij een eigen bedrijf en zie je kans om jouw zakelijk belang te verbinden aan het persoonlijke en maatschappelijk/sociale belang van Zovoc door een meer
substantiële sponsor bijdrage.

Op de sponsorpagina (klik hier) lees je meer informatie over de sponsoropties, wat Zovoc met deze extra inkomsten van plan is te doen en wat Zovoc terug wil doen voor jouw sponsor bijdrage.

Ben je geïnteresseerd en/of heb je vragen? Laat het dan weten. Dat kan in reactie op deze e-mail of je kan mij bellen op 06-12581988.

Ik hoor graag van je!

Namens Zovoc,

Fred Sonneville

Top