Home - Nieuws - Aankomende tijd verbouwing in sporthal De Limiet

Aankomende tijd verbouwing in sporthal De Limiet

Plaatsing rolluiken voor de berging in De Limiet en de consequenties voor jullie trainingen

Vanaf volgende week dinsdag 13 oktober tot en met woensdag 21 oktober gaat een aannemer aan de slag om rolluiken / overheaddeuren te plaatsen voor de grote bergruimtes in sporthal De Limiet.

De trainingen in De Limiet kunnen gewoon doorgaan maar het zal de volgende impact hebben en daarom iets van jullie (flexibiliteit) vragen:

• Voor de trainers en teams die als eerste starten kan het voorkomen dat er spullen in veld 1 en/of 2 staan. Die moeten dan tijdelijk in het hok terug gezet worden.
• Voor de trainers en teams van de laatste trainingsgroepen: die kunnen de spullen op veld 1 en/of 2 zetten. Komende week alleen het voorste deel van de berging. De week daarna (herfstvakantie) moet alles iedere avond uit de hele berging op veld 1 en/of 2 gezet worden zodat de aannemer de volgende dag weer verder kan werken.

Kortom, het zal tijdelijk wat overlast geven en extra werk voor de in De Limiet trainende teams opleveren. Het resultaat zal zijn dat we mooie afgesloten bergruimte krijgen waar we al onze materialen veilig en geordend kunnen opbergen!

Dank voor jullie medewerking!

Het bestuur

Top