Home - Nieuws - Pas avond groot succes!

Pas avond groot succes!

Afgelopen woensdagavond vond in NoWe de pas avond plaats. Het was heel druk en veel leden hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de nieuwe Zovoc trainingspakken, inspeelshirts, tassen etc uitgebreid te bekijken, passen en te bestellen. De de strakke look en feel van de kleding en tassen (navi blue met wit) zag er bij iedereen mooi uit.

Ook was er de mogelijkheid om wedstrijdtenues op te halen of om te wisselen. Voor de duidelijkheid.. De wedstrijd tenues zijn nog niet vernieuwd en/of verkrijgbaar in de webwinkel. Dit doen we vanaf volgend seizoen. Voor nu maken we nog gebruik van de wedstrijdtenues die inbegrepen zitten in de contributie want deze zijn nog niet afgeschreven. Heb je vragen over de wedstrijdtenues?

Stel deze dan aan kleding@zovoc.nl.
Was jij niet bij pas avond of wilde je nog even nadenken wat je wil kopen? In de Zovoc webwinkel kan je dit alsnog bekijken en bestellen (https://www.emsporting.nl/zovoc-shop). Ben je onzeker over de juiste maat voor jou? Vraag dan aan anderen wat voor maten zij besteld hebben. TIP! Bestel samen. Daarmee kan je voorkomen dat je bezorgkosten moet betalen.

Top