Home - Nieuws - Met korting naar King of the beach!

Met korting naar King of the beach!

Beste relatie,

Met trots presenteren de FIVB en Sportworx: CM.com King of the Court Utrecht 2021. Na een succesvolle editie in 2020, zijn we weer terug op Utrechtse bodem.  Zoals bij velen bekend hebben wij een coronaproof stadion ontwikkeld, waarbij wij veilig en succesvol hebben bewezen een tof event te kunnen organiseren! Van 25 augustus t/m 28 augustus bieden we dan een ook internationaal podium voor top beachvolleyballers vanuit de hele wereld.

King of the Court is nieuwe vorm van beachvolleybal waarbij 5 teams tegelijk tegen elkaar spelen in plaats van 2 teams. Het is een spectaculaire eliminatie race waarbij de 20 internationale mannelijke en vrouwelijke topteams van de wereld strijden eind augustus gaan strijden om de titel “King or Queen of the Court 2021”.

Als belangrijke relatie van de Nevobo en Sportworx zouden wij het fantastisch vinden als jij aanwezig bent bij CM.com King of the Court Utrecht 2021. Daarom bieden wij jou een kortingscode van 50% aan voor sessie 1, 3 & 5!

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link!

Kortingscode = 9FOY9A39X7

Richtlijnen bezoek event:

Voor toegang tot het evenement is een legitimatie in combinatie met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs verplicht. Dat houdt in:

  • Volledig gevaccineerd met een vaccin dat door het Europees Medicijn Agentschap (EMA) is goedgekeurd twee weken voor aanvang van het festival.
  • Een bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  • Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het festival. Zie:testenvoortoegang.org

We kijken er naar uit om je te mogen ontvangen tijdens King of the Court!

Hartelijke groeten,

Wilco Nijland

Team Sportworx

Top