Home - Nieuws - Meisjes B en Jongens CMV door naar halve finale ronde NOJK / Volleybal Direct Open!

Meisjes B en Jongens CMV door naar halve finale ronde NOJK / Volleybal Direct Open!

Afgelopen zaterdag vochten in totaal +/- 4.500 jeugdspelers, verdeeld over 31 sporthallen om een plekje te bemachtigen in de halve finale ronde van het prestigieuze Nederlands Open Jeugd Kampioenschap. Tijdens dit toernooi dat is verdeeld in een voorronde (5/1), halve finale ronde (23/2) en finale ronde (30/3) stellen volleybalverenigingen uit het hele land zo sterk mogelijke teams samen in een leeftijdscategorie. Zovoc doet dit jaar mee met maar liefst 4 teams: Jongens B, Meisjes B, Meisjes C en Jongens CMV.

Meisjes B wist in Gouda al hun wedstrijden met 2-0 te winnen, werd daardoor 1e en plaatste zich direct voor de halve finale ronde. Van Zevenhuizen, Kalinko en Voleco wonnen onze meiden heel overtuigend. Slechts echt spannend werd het tegen Taurus MB die onder leiding stond van de ons welbekende Danielle Docter (zus van..) maar in een mooie wedstrijd trokken de Zovoc meiden aan het langste eind. (Zovoc MB bestaat uit: coach Frank Cederhout, Noa, Yinthe, Nynke, Sidney, Stephanie, Sarah, Isa, Amy en Kes.

Jongens CMV wist in Houten al hun wedstrijden met 2-0 te winnen , werd daardoor 1e en plaatste zich direct voor de halve finale ronde. Onze Zovoc jongens bleken letterlijk en figuurlijk voor VV Utrecht, Spaarnestad en Kalinko een maatje te groot. Met redelijk gemak wonnen zij hun wedstrijden en alleen door eigen toedoen werd de eerste set tegen Kalinko nog onverwacht spannend. Op basis van hun kwaliteiten kan dit team zomaar eens aanspraak gaan doen op het Kampioenschap.. (Zovoc CMV-J bestaat uit: coach Fred Sonneville, Tom, Sander, Robbe, Boris en Bridget).

Meisjes C wist in Den Haag mooie en soms spannende wedstrijden te spelen en wonnen 1 set. De overige wedstrijden gingen helaas verloren. De meiden zijn echter weer een mooie ervaring rijker!

Jongens B wist in Horst helaas geen potten te breken tegen het aldaar aanwezige geweld. De jongens verkochten hun huid duur en speelden bij vlagen echt goed volleybal maar de tegenstanders bleken echt nog een maatje te groot. De gezelligheid was er echter niet minder om en de wat lange reis naar Horst Limburg dan ook meer dan waard.

Top