Home - Nieuws - Kom meedoen met de meitrainingen bij Zovoc!

Kom meedoen met de meitrainingen bij Zovoc!

In de maand mei organiseert de Zovoc wekelijks selectietrainingen voor onze jeugdteams. Met deze trainingen bepalen we de samenstelling van de teams voor volgend seizoen (start eind augustus). Misschien is dit een mooi moment voor jou om te komen kijken of er een leuk team voor je bij zit. Je kan gratis en zonder verplichtingen meetrainen. Lijkt je dit leuk, neem dan contact op door een mail te sturen via het contactformulier.

Zovoc heeft veel jeugdteams bij zowel jongens als meisjes. Hierdoor kan je bij ons altijd op je eigen niveau én met spelers van je eigen geslacht spelen. Dat kan niet bij iedere volleybalvereniging.

Er zijn teams op verschillende niveaus. Van hoofd/ topklasse (hoogste jeugdniveau in Nederland) tot en met de 3e klasse. Doordat er zoveel jeugdteams zijn bij Zovoc is er altijd wel een team waar jij je thuis voelt. De jeugdteams zijn verdeeld in 4 leeftijdscategorieën: A- jeugd 16-17 jaar, B-jeugd 14-15 jaar, C-jeugd 12-13 jaar en 4-12 jaar CMV. Wij kijken altijd naar hoe goed jij al kan volleyballen en bij welk team je het beste past.

Het eerste team in elke leeftijdscategorie is een selectieteam. Deze teams spelen op het hoogste niveau. In deze teams spelen jeugdleden die extra gemotiveerd en talentvol zijn. Zij trainen minimaal 2 keer per week. De andere teams trainen 1 keer per week. Als je zelf aangeeft meer te willen trainen, kan je naast je eigen training meetrainen met een ander (hoger) team.

Wil je zelf ervaren hoe het is om bij Zovoc te volleyballen, meld je dan snel aan!

Met een sportieve groet,

Jeugdcommissie Zovoc

Top