Home - Nieuws - Geslaagd heropeningsfeest sporthal en kantine én verandering van naam

Geslaagd heropeningsfeest sporthal en kantine én verandering van naam

Gisteren vond, na de nodige voorbereidingen, de officiële heropening van onze sporthal en kantine plaats. Dit heugelijke feit werd opgeluisterd met de nodige festiviteiten. In de ochtend kwam Ingeborg ter Laak, wethouder Sport, de nieuwe naam van de sporthal officieel onthullen. De Noordwesterhal is vanaf nu omgedoopt tot De Limiet. Rechts op de muur naast de hoofdingang is de achtergrond van deze nieuwe naam te lezen. Ook werden de nodige dankwoorden uitgesproken aan beide voorzitters die menig uur in de verbouwing hebben gestoken en werd onze allesdoener Willem terecht even in het zonnetje gezet.

Na deze officiële handelingen konden alle aanwezigen met een smoothie of glaasje champagne proosten op deze mooie mijlpaal. Bij het aanmelden kregen alle deelnemers een mooi aandenken

Vervolgens startte de vele aanwezige Zovoc en Conquesto leden in de middag met hun sportieve activiteiten. In Ayers Rock werd geklommen, met pijl en boog geschoten en een spannend grottenparcour afgelegd. Bij TV Buytenwegh maakte men kennis met padel en tennis. In onze eigen sporthal werden kinderen geschminkt, de rodeostier bedwongen (of net niet), levend tafelvoetbal gespeeld of de hindernisbaan bedwongen.

Na al deze sportieve activiteiten was het tijd om de inwendige mens te trakteren op friet en snacks of het overheerlijke Indonesische buffet van Indofoods (www.indofoods.nl).

Vervolgens werden de ingenomen calorieën er weer driftig afgedanst op de muziek van DJ Fernando Le Chef én de swingende band de Boogie Night Crew. In eerste instantie door de allerkleinsten en vervolgens tot in de late uurtjes door de oudere jeugd en jeugdige ouderen.

Het was een fantastische dag voor jong en oud, Zovoc en Conquesto!

Wij wensen alle Zovoc en Conquesto leden, (groot) ouders, supporters en bezoekers vele mooie momenten in onze vernieuwde sporthal!

 

Top