Home - Nieuws - De jeugd mag weer volleyballen!

De jeugd mag weer volleyballen!

De jeugd t/m 18 jaar krijgt door de versoepeling van de maatregelen vanaf 29 april meer ruimte om te sporten en dus ook om te volleyballen! Voor nu alleen nog buiten maar ook dat biedt voldoende mogelijkheden om weer lekker te gaan volleyballen.

Wij en jullie moeten dan wel aan de nodige regels voldoen zodat we dit veilig kunnen laten plaatsvinden. Deze zijn vastgelegd in protocollen vanuit de Overheid/RIVM en is specifiek gemaakt voor volleybal door de Nevobo.

Op dit moment wordt door de Jeugdcommissie hard gewerkt om uit te werken hoe we het jeugdvolleybal bij Zovoc weer kunnen opstarten. We zijn daarvoor met de Gemeente in gesprek over een geschikte locatie. We mikken erop om zaterdag 2 mei weer te starten met de trainingen voor alle jeugd maar of dit lukt hangt er vanaf of we alle randvoorwaarden voor die tijd kunnen invullen.

Of dit gaat lukken laten we je snel weten dus houd je mail en de Zovoc website/Facebook/Instagram goed in de gaten!

Wil je alvast wat meer weten over de regels waarbinnen we volleybal voor de jeugd mogelijk kunnen maken? Klik dan hier: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/04/24/opstarten-outdoor-volleybal

Tot snel!

Jullie Jeugdcommissie

Top