Home - Nieuws - Blijf je stil of praat je erover? Doe de scan en geef je op voor de projectgroep “Samen voor een Veilig en Inclusief Zovoc”

Blijf je stil of praat je erover? Doe de scan en geef je op voor de projectgroep “Samen voor een Veilig en Inclusief Zovoc”

Blijf je stil of praat je erover? 

Grensoverschrijdend gedrag komt in allerlei vormen voor. Het bekendst is seksuele intimidatie en misbruik maar het gaat ook over discriminatie, pesten, integriteit, intimidatie, machtsmisbruik en drank en drugsmisbruik.

Als bestuur wil we natuurlijk weten of grensoverschrijdend gedrag voorkomt binnen onze club of niet en waar we risico lopen. Daarom willen we een risicoscan doen. Wat gaat er goed bij Zovoc en wat kan beter? Wat zijn de risico’s voor grensoverschrijdend gedrag? Jouw bijdrage gebruiken we om te verbeteren.

Laat het ons weten door de checklist grensoverschrijdend gedrag zelf in te vullen of door je ouders, kost je maximaal 10 minuten: NA HET ONLINE INVULLEN VAN DEZE SCAN KAN JE DEZE IN PDF DOWNLOADEN EN EMAILEN NAAR VERTROUWENSPERSOON@ZOVOC.NL.

Wil jij of je vader of moeder ook meedenken over wat we moeten verbeteren en hoe? Geef je dan ook op om deel te nemen aan de projectgroep “Samen voor een Veilig en Inclusief Zovoc”. Aanmelden doe je door een e-mail te sturen aan vertrouwenspersoon@zovoc.nl.

Top