Home - Nieuws - Bericht Zovoc bestuur: Vragen & Antwoorden (versie 1/4/’20)

Bericht Zovoc bestuur: Vragen & Antwoorden (versie 1/4/’20)

Afwikkeling seizoen 2019-2020

(zie ook: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/26/coronavirus-en-volleybal-in-nederland)

Operationeel

Geen officiële kampioenen

De Nevobo heeft, vanwege de vroegtijdige beëindiging van het volleybalseizoen, al eerder besloten dat er dit seizoen geen officiële kampioenen worden bepaald. Hoe dan ook. Doordat MA2, MB1, MB4, JC1, JC2, MC1, D1 en H4 1e zijn geworden in hun poules zijn zij kampioen! Iets waar wij enorm trots op zijn!

Aangepaste promotie / degradatie regeling

De Nevobo heeft, vanwege de bijzondere omstandigheden, besloten om dit seizoen een aangepaste promotie / degradatie regeling toe te passen. Dames 1 en Heren 4 promoveren hierdoor naar respectievelijk de 3e divisie en 3e klasse! Dames en heren gefeliciteerd!

Voor de jeugdteams werkt de regeling net anders. Ieder seizoen opnieuw wordt op basis van prestaties maar ook teamindelingen bepaald op welk niveau zij volgend seizoen spelen.

Wat de aangepaste promotie / degradatie regeling precies inhoudt lees je hier:

https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/31/promotie-degradatie-richting-seizoen-2020-2021

Financieel

Aanbetaling Jeugdkamp of bedrijventoernooi

Betalingen die al gedaan zijn, zijn al terug gestort.

Contributie

Het volleybal seizoen waarover contributie is verschuldigd loopt normaliter van september tot en met mei. Door de Corona crisis is Zovoc door het Kabinet verplicht alle activiteiten per half maart te stoppen.

Een gedeeltelijke restitutie van contributie voor het seizoen 2019/2020 is helaas niet mogelijk. Alhoewel er geen trainingen en/of wedstrijden meer zijn in het restant van het seizoen (sinds 15 maart 2020) lopen de meeste kosten voor de vereniging namelijk vooralsnog gewoon door (o.a. kosten Nevobo) en missen wij barinkomsten. Zovoc heeft geen winstdoelstelling en zal eventuele begrotingsoverschotten weer investeren in de vereniging.

Zie ook: https://www.ad.nl/den-haag/mogen-leden-van-sportverenigingen-contributie-terugvorderen~ac76fce8/

Wij hopen op jullie begrip hiervoor. Mocht je, door de Corona maatregelen, in een situatie zijn beland die het nakomen van financiële verplichtingen aan Zovoc moeilijk / onmogelijk maakt neem dan a.u.b. contact op met onze penningmeester (penningmeester@zovoc.nl). We kijken dan samen hoe we dat zo goed mogelijk kunnen oplossen.

We begrijpen dat dit ingrijpende beslissingen zijn voor ons allemaal. Ons voornemen is om het gemis van al deze leuke activiteiten zo snel als het mag en kan dubbel en dwars in te halen!

Materieel/spelerskaarten

Wij vragen eventueel materiaal zoals bijvoorbeeld de ballentas of spelerskaart tot nader bericht bij je te houden. Wij komen er nog op terug hoe we hier in aanloop naar volgend seizoen mee om willen gaan.

Voorbereidingen seizoen 2020/2021

Alle commissies en het bestuur zijn al hard aan de slag voor seizoen 2020-2021, zodat wij er klaar voor zijn zodra we onze geliefde sport weer mogen uitoefenen.

Selectie / meitrainingen

Vanwege alle maatregelen en de verwachting dat deze ook na 28 april nog (deels) van toepassing zullen zijn vervallen dit seizoen ook de traditionele selectie/teamindelingstrainingen in de maand mei.

Teamindelingen (Concept)

Op dit moment worden de concept teamindelingen door TC en JC gemaakt in overleg met de diverse trainers/coaches en op basis van jullie ingevulde evaluatieformulieren. De concept teamindelingen worden begin mei per e-mail aan jullie verzonden. Bij vragen of opmerkingen naar aanleiding hiervan kan je terecht bij TC@zovoc.nl (senioren) of JC@zovoc.nl (Jeugd/CMV).

Opzeggen lidmaatschap

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Doe dit dan vóór 15 juni 2020 door een mail te sturen naar ledenadministratie@zovoc.nl. Alle andere manieren van opzeggen zijn niet toegestaan en leiden ertoe dat het lidmaatschap wordt verlengd en contributie ook voor het seizoen 2020/2021 verschuldigd is!

Start trainingen

De trainingen starten weer vanaf maandag 31 augustus. Waar en wanneer je precies traint hoor je nog van ons.

Top