Home - Nieuws - Belangrijke bericht namens Zovoc bestuur over verloop huidig volleybalseizoen

Belangrijke bericht namens Zovoc bestuur over verloop huidig volleybalseizoen

Beste Zovoc-ers,

De gehele wereld is in de greep van het Coronavirus, zo ook Zovoc.

Wij allemaal kunnen al weken onze geliefde volleybalsport niet meer uitoefenen, bekijken of eraan bijdragen dat andere leden dat kunnen doen. Dat is spijtig maar helaas zal dat nog even zo blijven.

Gisterenavond is namelijk door onze regering aangekondigd dat alle maatregelen die tot 6 april gelden worden verlengd tot en met dinsdag 28 april en dat tot 1 juni alle samenkomsten verboden zijn.

(zie ook: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/31/coronamaatregelen-verlengd-tot-en-met-dinsdag-28-april)

Maar in deze uitzonderlijke tijden staat de veiligheid van een ieder; spelers, trainers, coaches, commissieleden en alle andere vrijwilligers en hun familieleden voorop.

Daarom heeft het bestuur nu helaas definitief moeten besluiten dat ALLE Zovoc-activiteiten die plaats zouden vinden in het resterende seizoen 2019-2020 worden geannuleerd. Dit besluit leidt ertoe dat het jeugdkamp, bedrijventoernooi, Pubquiz, eindfeest en beachvolleybalweekend komen te vervallen. Alle ingeschreven deelnemers aan het jeugdkamp en het bedrijventoernooi zijn reeds geïnformeerd.

Omdat we niet verwachten dat (zelfs in het meest optimistische scenario) het vanaf mei weer is toegestaan om in team verband te sporten of trainen hebben wij ook besloten dat er dit seizoen geen selectie trainingen in mei plaatsvinden.

Wel zullen wij, zodra dit is toegestaan, z.s.m. de sporthal voor jullie openstellen en e.e.a. organiseren om toch weer te kunnen volleyballen. Zelfs als dit pas in juni/juli of augustus is. Wanneer we meer zicht hebben op wanneer dit mogelijk is informeren wij jullie hierover.

Wij kunnen ons voorstellen dat je naar aanleiding van dit besluit nog vragen hebt.

Op de Zovoc website geven wij nog wat specifieke antwoorden op mogelijke vragen n.a.v. dit besluit. Mocht het antwoord op jouw vraag hier niet bij staan stuur dan gerust een mail met jouw vraag naar pr@zovoc.nl. We proberen deze dan z.s.m. te beantwoorden en publiceren op onze website (www.zovoc.nl).

Zorg goed voor jezelf en je omgeving en we hopen elkaar spoedig weer te kunnen zien!

Namens het bestuur,

Marcel Verbeek,

Voorzitter Zovoc

Top