Home - Nieuws - Barcommissie leden gezocht!

Barcommissie leden gezocht!

De renovatie van onze kantine is in volle gang en we verwachten vanaf januari 2020 een schitterende en volledig nieuwe kantine tot onze beschikking te krijgen.
Om onze nieuwe bar goed en volledig te kunnen benutten zijn we op zoek naar een groep mensen die samen de barcommissie willen vormen. Deze barcommissie bestaat uit mensen die de spil vormen in een goede uitvoering van bardiensten. Op periodieke basis leid jij een bardienst, bijgestaan door leden van Zovoc teams die volgens het rooster bardienst hebben. Jij zorgt dat alles in goede banen wordt geleid, bent vraagbaak en bemenst vooral de keuken. Wij dragen er zorg voor dat jullie goed worden opgeleid en geïnstrueerd.
Deze rol kan je zelf doen maar wellicht is het ook iets voor je vader, moeder, opa of oma?! Leuk en ze worden dan echt onderdeel van onze gezellige vereniging. We willen een groep van +/- 30 barcommissie leden zodat ieder barcommissielid maar 2-3 keer per seizoen bardienst hoeft te draaien. Als je vaker wilt kan dat natuurlijk ook!
Interesse? Meld je aan bij voorzitter@zovoc.nl
Top