Home - Kleding/tenue

Kleding/tenue

Clubkleding

De officiële clubkleur van Zovoc is donkerblauw, met steunkleuren rood en wit.

In het seizoen 2018/2019 is de volledige vereniging weer in het nieuw gestoken van het merk Macron. Het design van het shirt is uniek en door de leden zelf bepaald.

Elk lid huurt zijn / haar tenue per seizoen van de vereniging. Jeugd- en seniorenleden betalen € 25, – per seizoen, de jongste CMV jeugd betaalt € 20,- per seizoen.

Het tenue is van de vereniging en je hebt het in bruikleen. Zorg er daarom goed voor en gebruik het wasvoorschrift dat in het tenue staat. Knip dus ook geen labels uit broek of shirt, dan is het niet meer bruikbaar binnen de vereniging en beschouwen we dit als ‘kwijtraken’. Er mogen ook geen namen in de shirtjes of broekjes worden geschreven.

De nummers van het shirt worden bepaald door Zovoc.  Hou daarom de nummers aan die bij het uitdelen zijn gegeven, zodat de administratie van de nummers blijft kloppen. Dit is met name van belang bij het invallen in een ander team of de samenstelling van nieuwe teams.

De kosten van eventueel verlies zullen in principe op het Zovoc lid verhaald worden, conform het Huishoudelijk Reglement.

Naast het wedstrijdtenue is het mogelijk dat je als team dezelfde trainingspakken, inspeelshirts, tassen etc. wilt.
Om hierin te voorzien kun je via de webshop zelf (of als team) deze zaken aanschaffen.
Zie hiervoor https://www.emsporting.nl/zovoc-shop.

Voor vragen over de clubkleding, kan je een mailtje sturen naar kleding@zovoc.nl

Top