Home => Jeugd Top Toernooi

Jeugd Top Toernooi

Op zaterdag 14 september organiseert Zovoc uit Zoetermeer het jaarlijks Top Jeugd Toernooi in voorbereiding op de competitie.

Meisjes C, Jongens C en Jongens A spelen in de ochtend een 3-kamp. Meisjes A, Meisjes B en Jongens B spelen in de middag een 4-kamp. Wedstrijden duren 50 minuten, max. 3 sets, 3e set tot 15 punten. Inspelen tussen de sets max. 10 min. Voor scheidsrechters wordt gezorgd. Tellen doet het eerst vermelde team. Wij vragen geen inschrijfgeld!

Inschrijven is mogelijk in de volgende categorieën:

  • Meisjes A Hoofdklasse (vol!)
  • Meisjes B Hoofdklasse (vol!)
  • Meisjes C 1e klasse (vol!)
  • Jongens A 2e klasse (vol!)
  • Jongens B Hoofdklasse (vol!)
  • Jongens C Hoofdklasse (vol!)

Meisjes C, Jongens C en Jongens A spelen van 09.00 tot 12.00 (aanmelden uiterlijk om 08.30, inspelen tussen 08.30-09.00)

Meisjes A, Meisjes B en Jongens B spelen van 13.00 tot 19.00 (aanmelden uiterlijk om 12.30, inspelen tussen 12.30-13.00)

Er wordt, vanwege een renovatie van onze eigen sporthal, gespeeld in sporthal De Veur, Prismalaan 40, 2718 CX, Zoetermeer.

Deze sporthal ligt in de wijk ‘Rokkeveen’ aan de Prismalaan 40. De sporthal (en tevens zwembad) is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Met het openbaar vervoer kunt u met bus 71 of bus 72 tot naast De Veur komen. Vanaf de halte is het nog 2 minuten lopen naar de ingang van De Veur. Met de trein stap je uit bij station Zoetermeer of randstadrail halte Driemanspolder. Het is dan nog +/- 15 minuten lopen.

Er is een kantine aanwezig waar (eenvoudig) eten en drinken kan worden gekocht.

Heb je vragen? Mail dan naar fred_sonneville@ziggo.nl

Uiterlijk 2 weken voor aanvang van het toernooi ontvang je per e-mail het wedstrijd-schema.

Inschrijfformulier:

Top