Home - Jeugd (12 tot 18)

Jeugd (12 tot 18)

Teams – Jeugd

Presteren met plezier!

Zovoc heeft één van de grootste en best presterende jeugdafdelingen in de regio. Dit seizoen hebben we maar liefst 18 jeugdteams! 11 meisjes teams en 7 jongensteams.

Zovoc's selectie teams (de 1e jeugd teams) spelen vrijwel allemaal op het hoogste niveau van Nederland, de top- en hoofdklasse. Maar ook op alle niveaus hieronder hebben wij teams. Zovoc doet standaard mee aan het Nederlands Open Jeugd Kampioenschap, het belangrijkste jaarlijkse jeugdtoernooi dat georganiseerd wordt door de NEderlandse VOlleybal BOnd (NEVOBO). De afgelopen jaren halen veel van onze teams de halve finale of zelfs finale ronde. In 2019 is ons CMV team zelfs Nederlands Kampioen geworden! Een kenmerk van de kwaliteit van onze opleiding voor de jeugd.

Wij zijn trots op de prestaties van onze jeugd en presteren is mooi. Maar het allerbelangrijkst vinden wij dat onze jeugd met plezier volleybalt op het niveau wat hij of zij op dat moment aan kan of wil. Daarom besteed Zovoc veel aandacht aan teamsamenstelling.

Meer informatie over hoe wij aankijken en omgaan met Jeugd volleybal lees je ons Technisch Beleidsplan Jeugd 2020 - 2024

Lijkt het je leuk om bij ons te komen volleyballen? Schrijf je dan nu in via het inschrijfformulier.

Top