Home - Inschrijfformulier Zovoc Beach competitie

Inschrijfformulier Zovoc Beach competitie

Top beachvolleybal trainer en coach, Victor Anfiloff, organiseert beachvolleybal trainingen voor Zovoc jeugd die mee wil gaan doen aan de officiële (jeugd) beachvolleybal competitie van de Nevobo en het Nederlands Kampioenschap jeugd.

Deze trainingen zijn dus niet voor zomaar iedereen! Inschrijven kan als individu of als team. Reguliere beachvolleybaltrainingen kan je volgen bij www.sweetlakebeach.nl.

Om je te kunnen inschrijven voor zijn beachvolleybaltrainingen moet je aan drie voorwaarden willen voldoen:

1) Je bent van plan aan meerdere toernooidagen deel te nemen van het Junior of Nationaal Beachvolleybal Circuit van de Nevobo (meer info daarover lees je hier: https://www.volleybal.nl/beachvolleybal)
2) Je bent erg gemotiveerd om beter te worden in beachvolleybal en wil graag presteren
3) Je wilt deelnemen aan het NK jeugd beachvolleybal

In 8 trainingen van 1,5 uur zorgt Victor ervoor dat jij een betere beachvolleyballer wordt. De kosten bedragen 80 euro voor een blok van 8 weken.

De trainingen zijn op vrijdag van 17.30 tot 19.00 bij Zovoc Beach. De data zijn 22/4, 29/4, 13/5, 20/5, 27/5, 3/6, 10/6, 17/6.

Je inschrijving is pas definitief na beoordeling en bevestiging van jouw inschrijving door Victor. Deze bevestiging ontvang je op het door jou op dit inschrijfformulier aangegeven e-mailadres. Je ontvangt dan ook d

Betaling voor de trainingen dient volledig voldaan te zijn voor de start van de eerste training op 22 april 2022. Er vindt geen restitutie plaats indien het lid door eigen toedoen niet deelneemt aan trainingen.
Totaal


Top