Home - Inschrijfformulier Learn&Play

Inschrijfformulier Learn&Play

In een blok van 3 Learn & Play sessies krijg jij de basis beginselen van het beachvolleyballen aangeleerd en ga je direct aan de slag om het uit te proberen.

Deze sessies zijn zeer geschikt voor iedereen die eigenlijk nog nooit heeft ge(beach)volleybald en op een leuke ontspannen manier kennis wil maken met deze fantastische sport.

Top beachvolleybal trainer en coach, Victor Anfiloff, organiseert deze sessies. Door zijn enthousiasme en enorme kennis en ervaring met beachvolleybal heb je gegarandeerd een hele leuke en leerzame tijd.

Op dit moment zijn er 3 Learn & Play sessies gepland. De kosten per sessie (van 3 trainingen) zijn 36 euro per persoon. Als je wilt kan je je voor 1 of meerdere sessies inschrijven.

Data Learn & Play sessies:
Cursus #2: vrijdag avond 19:00-20:30 13/20/27 mei 2022
Cursus #3: vrijdag avond 19:00-20:30 3/10/17 juni 2022

Betaling voor deelname aan de Learn & Play sessies dient volledig voldaan te zijn voor de start van de eerste training op 22 april 2022. Er vindt geen restitutie plaats indien het lid door eigen toedoen niet deelneemt aan trainingen. Na inschrijving ontvang je informatie over de betaling.


Totaal


Top