Home - Evenement - Septembertoernooi

Septembertoernooi

Septembertoernooi

Septembertoernooi

Elk seizoen start in september met een toernooi waaraan verschillende Zovoc teams deelnemen. Dit toernooi gaat gepaard met een clinic van Heren 1 en Dames 1 voor de CMV en jeugd teams van Zovoc.

Septembertoernooi 2018

Zoals elk jaar wordt ook dit jaar weer het septembertoernooi bij Zovoc de sportieve start van het seizoen. Dit jaar zal dit toernooi plaatsvinden op 8 september. Het wordt een druk toernooi, want de mannen van H1 en de dames van D1 spelen een vierkamp, D3 speelt een driekamp en de heren van H2 spelen […]

Geslaagd toernooi!

Het septembertoernooi van 2017 is alweer bijna een week geleden. Wat was het een geslaagde dag met een hoge opkomst, veel sportiviteit en hoogstaand volleybal. Hierbij wil Zovoc alle scheidsrechters, vrijwilligers, uit-spelende teams en supporters bedanken voor een zeer geslaagd toernooi. Tot volgend jaar!

Scheidsrechters gezocht!

Voor het septembertoernooi van seizoen 2017-2018 zijn we nog op zoek naar scheidsrechters! Lijkt het je leuk om bij een gezellig toernooi een aantal wedstrijden te fluiten en van leuk volleybal te genieten? Laat het dan even weten aan de EC van Zovoc middels het contactformulier.

Top