Home - Informatie voor bezoekers van sporthal De Limiet

Informatie voor bezoekers van sporthal De Limiet

Belangrijke informatie voor bezoekers van sporthal De Limiet | volleybalvereniging Zovoc

Corona maatregelen

Met ingang van zaterdag 13 november 18.00 gelden er nieuwe maatregelen in het kader van Corona. Dit betekent voor sporters en bezoekers in onze sporthal De Limiet het volgende:

  • Wedstrijden kunnen gewoon worden gespeeld
  • Vanaf zaterdag 13/11 18.00 is publiek niet langer toegestaan in de sporthal
  • De kantine sluit om 20.00 (ongeacht of er nog wedstrijden aan de gang zijn)
  • Naast de spelers/speelsters mogen in de sporthal alleen mensen zijn die een rol spelen als (assistent) coach, scheidsrechter, teller, corona coördinator, barpersoneel, noodzakelijke rij-ouders).
Toegang tot de sporthal kan alleen met een Corona Toegang Bewijs (CTB) en id. Dit geldt niet voor vrijwilligers en mensen die functioneel aanwezig moeten zijn. https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-en-sport-veelgestelde-vragen).
 
https://www.volleybal.nl/nieuws/persconferentie-12-november-2021
Vanaf 6 november ook geldige QR-code verplicht in sporthallen (18 jaar en ouder)

Vanaf zaterdag 6 november moet iedereen van 18 jaar of ouder die een training of wedstrijd wil bijwonen (trainers/spelers/ouders/supporters/bezoekende teams/begeleiding) een geldige QR code in de Corona check app en een identiteitsbewijs laten zien.

Hoe wordt dit gecontroleerd?
– Tijdens trainingen zal jouw trainer de QR codes van alle spelers/speelsters/toeschouwers die 18 jaar of ouder zijn controleren
– Op wedstrijddagen in onze sporthal De Limiet wordt iedereen bij binnenkomst van de sporthal gevraagd om je identiteitsbewijs en QR code in Corona check app of op papier te tonen. Dit geldt voor iedereen van 18 jaar en ouder en dus niet voor jeugd. Let op! Bij twijfel over leeftijd kan om een identiteitsbewijs worden gevraagd.

Samen blijven we gezond

Los van alle formele regels doen we een beroep op het gezond verstand en verantwoordelijkheidsgevoel van alle sporters en bezoekers die onze sporthal De Limiet bezoeken.

Wij verwachten daarom van jou dat:

  • Wanneer je klachten hebt en niet negatief op Corona getest bent, je niet naar de sporthal en de kantine komt.

Wil jij meer weten over de nu geldende corona maatregelen? Hier is meer informatie te vinden:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport

Top