Home - Activiteiten - Online Disco Bingo!

Online Disco Bingo!

Op vrijdag 12 februari 2021 organiseert Zovoc een online Disco Bingo met leuke prijzen! In deze email lees je meer over hoe je meedoet, hoe het spel verloopt en wat je er allemaal voor nodig hebt.

Om hier aan mee te doen dien je je in te schrijven uiterlijk woensdag 10 februari via onderstaand inschrijfformulier.

Zonder inschrijving is het helaas niet mogelijk om mee te doen. Let op! Er zijn maar 98 plekken beschikbaar dus vol = vol.

Per ingeschreven persoon wordt 1 bingokaart voor 2 rondes verstrekt via de e-mail (max. 1 bingokaart p.p.). Inschrijving dient dus per persoon. Wil je samen met je kinderen meedoen, dan moet dus ieder zich apart inschrijven. De persoonlijke bingo kaarten worden uiterlijk 11 februari per e-mail toegestuurd. Heb je dan toch nog niks ontvangen, laat het dan even weten!

Print de bingokaart uit of als je handig bent met een PDF editor dan kan je je bingokaart op de computer bijhouden. Ook kan je een screenshot maken en deze in Paint plakken en bewerken om de nummers af te strepen. De bingokaart bestaat uit cijfers en muzieknummers. Hoe dit werkt zal om 20.00 uur worden uitgelegd. Het idee is dat wij met iedereen die wilt meedoen deel gaan nemen aan een videogesprek, dit wordt gedaan via Microsoft Teams.

Wat heb je nodig om mee te doen?

  • Een inschrijving via de link hierboven. Je ontvangt dan een persoonlijke bingokaart. Print deze kaart uit of zorg dat je deze op de computer kan bewerken (PDF editor/Paint)
  • Een laptop of computer om via Microsoft Teams deel te nemen aan het videogesprek, de link hiervoor ontvang je per email. Een werkende microfoon is noodzakelijk, omdat je ook BINGO moet roepen! (Een webcam maakt het gezelliger maar is niet per se noodzakelijk)
  • Een mooie disco outfit is altijd leuk! Het tonen van je hippe dancemoves is zeker toegestaan!
  • Een hapje en drankje uit eigen voorraad

Hoe verloopt het spel?

  • Vrijdag 12 februari kan je vanaf ongeveer 19.45 uur deelnemen aan het videogesprek via Microsoft Teams.
  • Leg je bingokaart alvast klaar of maak je computer klaar om je bingokaart bij te houden.
  • Zorg dat je opgewarmd bent voor je beste dancemoves.
  • Om ongeveer 20.00 uur starten wij met een korte uitleg en vervolgens starten we met de bingo. Deze bestaat uit 2 volledige rondes die ieder uit 3 deelrondes bestaat. Tussen de ronde 1 en 2 zal er nog een korte pauze zijn.

Let op! Op het moment dat je BINGO! hebt roep je dat zo snel mogelijk in het videogesprek. De kaart zal dan worden gecontroleerd. Een correcte bingo wordt genoteerd op naam en vervolgens zal er na afloop van de bingo contact worden gezocht om het cadeautje te verkrijgen. Bij een foute bingo wordt het een liedje zingen en een dansje doen!

Top