Home => Activiteiten => Jeugdkamp

Jeugdkamp

Update 20-05-2018: De inschrijving voor het jeugdkamp is gesloten.

Ook dit jaar organiseert de evenementen commissie van Zovoc weer het jeugdkamp. Na het grote succes van afgelopen jaren met ruim 90 kinderen belooft het ook komend jaar weer een ontzettend gezellig weekend te worden. Vanwege het enorme aantal hebben we dit jaar een maximum aantal kinderen, vol = dus echt vol dit jaar.

Wanneer/waar

Het jeugdkamp zal dit jaar van vrijdag 8 juni 2018 tot en met zondag 10 juni 2018 zijn. Op vrijdag 8 juni worden de kinderen met een bus opgehaald bij de Noordwesterhal en op zondag 10 juni weer teruggebracht. Dit jaar zullen de begeleiders ter plekke goed zichtbaar zijn met opvallende (vooraf bekend gemaakte) kleding.  De locatie is dit jaar anders dan voorgaande jaren en nog geheim, we gaan in ieder geval weer kamperen en er is nu een vast gebouw bij waar we eventueel kunnen schuilen mocht dit nodig zijn. Dit jaar hoef je géén eigen tent mee te nemen, hier zorgt de organisatie voor! Twee weken voor vertrek zullen alle ouders uiteraard meer informatie over de locatie ontvangen en de mee te nemen spullen (tip: label deze spullen!).

Deelname en kosten

Elk jeugdlid zal zich apart moeten inschrijven door het formulier volledig in te vullen en op te sturen. Het formulier is onderop deze pagina in te vullen. De kosten zijn € 62,50 per deelnemer, dit is inclusief busreis, overnachtingen, tenten, eten, drinken en activiteiten.

Wie begeleiden de kinderen?

Net als afgelopen jaren zijn alle begeleiders vrijwilligers die lid zijn van Zovoc. Onder deze vrijwilligers bevinden zich oa leraressen, fysiotherapeuten en minimaal één dokter.  Ook zullen alle begeleiders net als afgelopen jaar weer een VOG (verklaring omtrent gedrag) overleggen met de organisatie.

Inschrijving

Enthousiast? Zin om mee weer deel te nemen aan dit onvergetelijke weekend?

  1. Schrijf je in via onderstaand formulier uiterlijk voor 30 april 2018. Verlengd tot 19 mei 2018!
  2. Maak per inschrijving € 62,50 over op  NL63 INGB 0004736754

t.n.v. Evenementen commissie ZOVOC

o.v.v. naam deelnemer

Let op vol = vol, inschrijving gaat op volgorde van betaling, wacht dus niet tot april!

Overige informatie

Twee weken voor vertrek zal de laatste informatie worden verstrekt. Zoals bijvoorbeeld de inpaklijst, tijdstip van verzamelen op vrijdag 8 juni en verwachte aankomst op zondag 10 juni.

Als er nog vragen zijn schroom dan niet en mail deze naar evenementen commissie (klik hier) met als onderwerp jeugdkamp 2018

Top