Home - Activiteiten - Jeugdkamp

Jeugdkamp

UPDATE: De maatregelen die in Nederland gelden met betrekking tot evenementen houden in dat er tot 1 juni geen evenementen plaats mogen vinden. Het jeugdkamp valt hier op dit moment weliswaar buiten, maar het organiseren ervan wordt er erg door bemoeilijkt en er heerst ook grote onzekerheid of de situatie tegen die tijd dusdanig anders is dat er wel evenementen plaats mogen vinden. Hierdoor hebben wij helaas het besluit genomen het jeugdkamp dit jaar niet door te laten gaan. Alle deelnemers die zich tot nu toe hebben ingeschreven zullen hier spoedig bericht over krijgen en indien het inschrijfgeld al is betaald, wordt dit teruggestort.

Ook dit jaar organiseert de evenementen commissie van Zovoc weer het jeugdkamp. Na het grote succes van afgelopen jaren belooft het ook komend jaar weer een ontzettend gezellig weekend te worden. Vanwege het enorme aantal hebben we dit jaar een maximum aantal kinderen, vol is dus echt vol dit jaar.

Wanneer/waar

Het jeugdkamp zal dit jaar van vrijdag 5 juni 2020 tot en met zondag 7 juni 2020 zijn. Op vrijdag 5 juni worden de kinderen rond 18:30 met een bus opgehaald bij de Noordwesterhal en op zondag 7 juni rond 18:00 weer teruggebracht. Dit jaar zullen de begeleiders ter plekke goed zichtbaar zijn met opvallende (vooraf bekend gemaakte) kleding. De locatie is dit jaar anders dan voorgaande jaren, maar blijft nog even een groot geheim., Dit jaar gaan we niet meer kamperen!, maar verblijven we in een hele mooie locatie in de bossen. Er is gekozen voor een groot gebouw met 8 verschillende slaapzalen met stapelbedden. Kortom veel praktischer en meer comfortabel als afgelopen jaren. Twee weken voor vertrek zullen alle ouders uiteraard meer informatie over de locatie en een lijst met spullen ontvangen (tip label deze spullen!).

Deelname en kosten

Elk jeugdlid zal zich apart moeten inschrijven door het formulier volledig in te vullen en op te sturen. Het formulier is op onder aan deze pagina in te vullen. De kosten zijn dit jaar €75,00 per deelnemer, dit is inclusief busreis, 2  overnachtingen, eten, drinken en activiteiten. De kosten zijn vanwege de locatie iets hoger dan afgelopen jaren.

Wie begeleiden de kinderen?

Net als afgelopen jaren zijn alle begeleiders vrijwilligers die lid zijn van Zovoc. Onder deze vrijwilligers bevinden zich o.a. leerkrachten, fysiotherapeuten en minimaal één dokter.  Ook zullen alle begeleiders net als afgelopen jaar weer een VOG (verklaring omtrent gedrag) overleggen met de organisatie.

Inschrijving

Enthousiast? Zin om mee weer deel te nemen aan dit onvergetelijke weekend?

  1. Schrijf je in via onderstaand formulier uiterlijk op 15 mei 2020.
  2. Maak per inschrijving € 75,00 over op  NL63 INGB 0004736754

t.n.v. Evenementen commissie ZOVOC

o.v.v. naam deelnemer

Let op vol = vol, inschrijving gaat op volgorde van betaling, wacht dus niet tot april! In het gebouw passen ook gewoonweg niet meer kinderen!

Overige informatie

Twee weken voor vertrek zal de laatste informatie worden verstrekt. Zoals bijvoorbeeld de inpaklijst, tijdstip van verzamelen op vrijdag 5 juni en verwachte aankomst op zondag 7 juni.

Dit jaar hoef je geen tent mee te nemen! Wel graag slaapspullen meenemen zoals een hoeslaken, kussen en slaapzak voor op het bed.

Als er nog vragen zijn schroom dan niet en mail deze naar evenementen commissie (klik hier) met als onderwerp jeugdkamp 2020

Top