Home - Activiteiten - Jeugdkamp

Jeugdkamp

Nadat we afgelopen 2 jaar helaas het jeugdkamp aan ons voorbij hebben moeten laten gaan hebben we er zeer goede hoop op dat het dit jaar door gaat! De locatie ligt al vast en is hetzelfde als het kamp van 2019 😊 Het Woldhuis op landgoed het Woldhuis in Apeldoorn. We gaan ervanuit dat we alle gezelligheid die we afgelopen jaren hebben gemist dubbel gaan inhalen. Schrijf je snel in voor komend jaar, we zitten namelijk echt vast aan een maximum aantal kinderen.

Wanneer/waar

Het jeugdkamp zal dit jaar van vrijdag 10 juni 2022 tot en met zondag 12 juni 2022 zijn. Op vrijdag 10 juni worden de kinderen met een bus opgehaald bij de Limiet en op zondag 12 juni weer teruggebracht. Dit jaar zullen de begeleiders ter plekke goed zichtbaar zijn met opvallende (vooraf bekend gemaakte) kleding.  Vanwege het succes van 2019 hebben we ervoor gekozen het kamp op dezelfde locatie te houden. Wederom met 8 verschillende slaapzalen met stapelbedden. Twee weken voor vertrek zullen alle ouders uiteraard meer informatie over de locatie ontvangen en de mee te nemen spullen (tip label deze spullen!).

 

Deelname en kosten

Elk jeugdlid zal zich apart moeten inschrijven door het formulier volledig in te vullen en op te sturen. Het formulier is op https://www.zovoc.nl/jeugdkamp in te vullen. De kosten zijn dit jaar €85,00 per deelnemer, dit is inclusief busreis, overnachtingen, eten, drinken en activiteiten. De kosten zijn vanwege de stijgende kosten op alle fronten hoger dan afgelopen jaren, nog steeds een stuk goedkoper dan andere jeugd/sportkampen.

 

Wie begeleiden de kinderen?

Net als afgelopen jaren zijn alle begeleiders vrijwilligers die lid zijn van Zovoc. Onder deze vrijwilligers bevinden zich oa leraressen, fysiotherapeuten en minimaal één dokter.  Ook zullen alle begeleiders net als afgelopen jaar weer een VOG (verklaring omtrent gedrag) overleggen met de organisatie.

 

Inschrijving

Enthousiast? Zin om mee weer deel te nemen aan dit onvergetelijke weekend?

  1. Schrijf je in via https://www.zovoc.nl/jeugdkamp uiterlijk voor 23 april 2022
  2. Maak per inschrijving € 85,00 over op  NL63 INGB 0004736754
  1. t.n.v. Evenementen commissie ZOVOC
  2. o.v.v. naam deelnemer
  1. Let op vol = vol, inschrijving gaat op volgorde van betaling, wacht dus niet tot april! In het gebouw passen ook gewoon weg niet meer kinderen!

 

Overige informatie

Twee weken voor vertrek zal de laatste informatie worden verstrekt. Zoals bijvoorbeeld de inpaklijst, tijdstip van verzamelen op vrijdag 10 juni en verwachte aankomst op zondag 12 juni.

Dit jaar hoef je geen tent mee te nemen! Wel graag slaapspullen meenemen zoals een hoeslaken, kussen en slaapzak voor op het bed.

Als er nog vragen zijn schroom dan niet en mail deze naar evenementen commissie (klik hier) met als onderwerp jeugdkamp 2022

Top