Home - Activiteiten - Bedrijventoernooi

Bedrijventoernooi

UPDATE: De maatregelen die in Nederland gelden met betrekking tot evenementen houden in dat er tot 1 juni geen evenementen plaats mogen vinden. Dit geldt ook voor het bedrijvenvolleybaltoernooi. Alle deelnemers die zich tot nu toe hebben ingeschreven zullen hier spoedig bericht over krijgen en indien het inschrijfgeld al is betaald, wordt dit teruggestort.

Wij organiseren in 2020 weer een bedrijvenvolleybaltoernooi. Het toernooi wordt gehouden in de gerenoveerde sporthal NoordWesterhal aan de Buytenparklaan 6 te Zoetermeer.

Deelname en kosten

Elk bedrijf kan met één of meerdere teams meedoen, er staan 6 personen in het veld. Het maximaal aantal competitiespelende deelnemers per team is 3! De deelnamekosten bedragen € 60,00 per team. De organisatie zorgt er voor dat het verblijf ook buiten de speelzaal aangenaam is; drankjes zijn te verkrijgen in de kantine, voor nootjes e.d. wordt gezorgd.

Wanneer

Op vrijdag 17 april 2020 wordt gespeeld op 4 velden. Op deze avond wordt van 19:15u tot ongeveer 22:45u gespeeld. Er wordt gespeeld in diverse poules waarna er nog kruisfinales volgen. Ook dit jaar staat de wisselbeker op het spel en natuurlijk het belangrijkste een hele gezellige avond.

Speciale actie

De deelnemende bedrijven kunnen Zovoc een extra steuntje in de rug geven. Dit kan door één of meerdere wedstrijdballen te sponsoren. Deze ballen zullen gebruikt worden tijdens het bedrijventoernooi en daarna tijdens de competitiewedstrijden met jullie bedrijfsnaam erop.

Overige informatie

  • Inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst van betaling.
  • Er geldt een maximum van 20 teams! VOL = VOL !
  • Ongeveer één week voor aanvang van de toernooidag krijgt u de benodigde resterende informatie (o.a. hoe laat het team verwacht wordt) toegestuurd.
Top