Home => UITNODIGING HEROPENINGSFEEST 29 FEBRUARI 2020

UITNODIGING HEROPENINGSFEEST 29 FEBRUARI 2020

Na maanden van ongemak is nu eindelijk de complete renovatie van onze geliefde sporthal en kantine gereed.

Het resultaat mag er zijn want zowel de sporthal, de kantine als het buitengebied zien er weer tip top uit en kunnen weer jaren mee om onze geliefde sporten badminton en volleybal in te beoefenen, bekijken én gezellig samen te zijn in onze kantine.

Om dit heugelijke feit te vieren organiseren hoofdbewoners Zovoc en Conquesto samen een spectaculair officieel heropeningsfeest op zaterdag 29 februari 2020 voor al haar (oud) leden, ouders/verzorgers en sponsoren.

Het programma dat is samengesteld heeft alle ingrediënten in zich om te genieten van wat ons allen verenigd: sport, spel, eten, drinken en muziek. En dit samen met allemaal mensen die zich bewust zijn van het feit dat ergens samen voor gaan zoveel meer oplevert dan alleen winst of verlies.

Alle onderdelen van het programma zijn gratis toegankelijk voor alle (oud) leden en hun ouders/verzorgers, broertjes of zusjes en onze sponsoren. Alleen drinken dient zelf betaald te worden.

Het enige dat wij vragen is om middels dit formulier uiterlijk vrijdag 14 februari aan te geven waar je/jullie aan mee willen doen en of je blijft eten en/of feesten zodat we alles in goede banen kunnen leiden. Niet opgeven is niet meedoen dus meld je tijdig aan!

Het programma
10.00 – 10.30 Inloop
10.30 – 11.30 Opening door Wethouder Ter Laak incl. onthulling nieuwe naam sporthal
11.30 – 12.30 Aanwezigheid melden voor deelname aan activiteiten
13.00 – 16.00 Sportieve activiteiten (TV Buytenwegh/Ayers Rock/Sporthal)
16.00 – 18.00 Opfrissen / socializen
18.00 – 20.00 Lopend Indonesisch buffet / patatkraam / Kinderdisco (tot 12 jaar)
20.00 – 01.00 Feestavond met band en DJ

Jongste jeugd
Vanaf 12.00 tot 16.00 kunnen de allerjongsten zich uitleven op verschillende springkussens, zich laten schminken en/of een suikerspin afhalen.

p.s. Deskundige begeleiding tijdens/bij de activiteiten is aanwezig. Deelname aan activiteiten geschiedt echter wel op eigen risico. Ouders/verzorgers dienen zelf te zorgen voor begeleiding van hun minderjarige kinderen buiten/tussen de activiteiten door.

Er zijn leuke activiteiten waar jij/jullie aan kunnen deelnemen. Ieder persoon kan deelnemen aan maximaal 2 activiteiten. Je mag per persoon 3 keuzes opgeven. Wie het eerst komt… Indien het vol zit schrijven wij je in voor een activiteit.

Toelichting op activiteiten van 13:00 – 16:00
Padel: dit doe je voor 30 minuten bij tennisvereniging buytenwegh
Tennis: dit doe je voor 60 minuten bij tennisvereniging buytenwegh
Stormbaan: zo snel mogelijk voor 30 minuten over een opblaasstormbaan heen (overdekt)
Grottenparcours: bij ayers rock voor 30 minuten in het donker voor de leeftijd 6 tot 12 jaar
Boogschieten: bij ayers rock voor 60 minuten vanaf 8 jaar oud
Rodeo: 30 minuten proberen op een bewegende stier te blijven zitten (overdekt)
Levend tafelvoetbal: 30 minuten lang vast geketend aan een touw en met je team (door ons ingedeeld) het andere team verslaan.
Klimmen: voor 60 minuten lang proberen de top te bereiken in ayers rock (buiten)

Top